Emma Toussain
Emma Toussain Koopjes en budgethacks 4 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Wáááát: Lidl stunt met bizar goedkope e-bike dus die VanMoof heb je niet meer nodig

Wij houden niet van informatie achterhouden als het gaat om koopjes en de beste deals. Als jij graag een VanMoof wilde kopen (of al hebt), dan zit je nu met de gebakken peren. Had jij al geld opzij gezet voor zo’n fancy e-bike? Zoek niet verder, want wij hebben een wel heel budgetvriendelijke fiets gevonden.

Dan kan je met het overige geld lekker op vakantie!

Lidl stunt met bizar goedkope e-bike dus die VanMoof heb je niet meer nodig

Je hoeft het niet altijd bij de duurste winkels te zoeken. Heb je een elektrische fiets? Dan kom je overal. Maakt niet uit wat voor fiets het is. Je komt in elk geval verder dan iedereen nu nu met een kapotte VanMoof in de schuur zit. Tsja, dat is toch jammer. Natuurlijk weten we dat elektrische fietsen niet goedkoop zijn, maar als je bij Lidl kijkt zie je er nu eentje die je nog geen duizend euro kost. Wááát?!

Over de fiets

De Zundapp Z80S is een betaalbare e-trekkingfiets met volledige verlichting en een kettingaandrijving met 21 versnellingen. Deze e-bike is ideaal voor zowel lange tochten als het dagelijks leven.

Lidl

En het beste? Je koopt het vanaf 999 euro.

De beste tips om cadeaus te kopen voor de mannen in je leven

Jij hebt vast wel eens een cadeau moeten kopen voor een man en daar ben je vast ook heel lang mee bezig geweest. Want.. wat willen zij nou eigenlijk? Waar worden zij blij van? Ze weten ‘t vaak zelf niet eens, dus hoe kan jij daar in hemelsnaam een leuk cadeau uit halen?

Natuurlijk zijn er (waarschijnlijk) meerdere mannen in je leven, niet alleen maar je parter. Vader, broer, collega, neef, buurman.. het ligt er natuurlijk maar helemaal aan wat voor klik jij met ze hebt, maar ook voor hen moet je vast wel eens een cadeau kopen. Dat mannen soms van een andere planeet lijken te komen weten we allemaal, maar dat wordt tijdens het cadeaus kopen nog maar eens pijnlijk bevestigd. Daarom zetten wij een aantal handige cadeau-zoek-tips op een rij.

Waarom je NU roze setting powder toe wil voegen aan je make-uproutine