Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 4 aug 2023
Leestijd: 1 minuut

OMG: hier koop je stijvolle draadloze oortjes voor nog geen 25 euro

Al die dure muziekgadgets zijn leuk, maar niet voor iedereen haalbaar. Wil jij tóch goeie oortjes maar wil je er geen fortuin aan uitgeven? Of zoek je een leuk cadeautje? Dan moet je deze muziekoortjes even checken, want ze zijn wel héél budgetvriendelijk.

Hier koop je stijvolle draadloze oortjes voor nog geen 25 euro

Als de sodemieter naar de HEMA, want daar verkopen ze hele leuke, stijlvolle én draadloze oortjes. Deze oortjes hebben namelijk geen koord en kun je met Bluetooth verbinden aan je smartphone of laptop. Hierdoor zijn ze perfect om te luisteren naar muziek, podcasts en meer. Ze gaan tot wel 3.5 uur mee op een volle batterij en hebben een laadtijd van 1 uur. Dankzij de charging case hebben deze draadloze oortjes 10 uur extra batterij capaciteit. Prima dus voor een dag op school of om je middag te overleven op kantoor.

Bekijk de oortjes hieronder:

oortjes HEMA
HEMA

Tips om een leuk cadeau kopen voor je vent

Jij hebt vast wel eens een cadeau moeten kopen voor een man en daar ben je vast ook heel lang mee bezig geweest. Want.. wat willen zij nou eigenlijk? Waar worden zij blij van? Ze weten ‘t vaak zelf niet eens, dus hoe kan jij daar in hemelsnaam een leuk cadeau uit halen? Wij helpen je.

TikTokker Victoria laat briefje achter voor knappe man in Parijs, wat er daarna gebeurt geloof je nooit