Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 2 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Met deze handige hack verwijder je op een makkelijke en leuke manier al je ongewilde foto’s

Iedereen heeft hier op een punt in zijn leven wel eens last van: je fotogalerij zit voller dan vol. Dan is het tijd om eens flink door je foto’s heen te spitten en met deze handige hack verwijder je op een makkelijke en leuke manier al je ongewilde foto’s.

Houden of weggooien? Dat is de vraag.

Fotogalerij opschonen

Veel mensen hebben een overvolle fotogalerij. Dat kan ook bijna niet anders, want het was nog nooit zo makkelijk om foto’s te maken. Je hebt je telefoon altijd bij je en door apps als TikTok, Instagram en WhatsApp krijg je waarschijnlijk ook nog dagelijks foto’s binnen. Niet zo gek dus dat je fotogalerij steeds voller wordt.

En hoe voller de galerij, hoe meer je gaat opkijken tegen die ene vervelende klus: het verwijderen van alle ongewilde foto’s. Maar er is nu een handige app die deze vervelende klus omtovert in een niet alleen makkelijke, maar ook nog eens leuke activiteit. Wij vertellen je precies hoe je ter werk moet gaan.

Me, myself and AI: deze meid op TikTok fixt een date met Chat GPT

De Swipewipe app

Als je een kijkje in je fotogalerij neemt, schrik je misschien wel. Je weet niet waar je moet beginnen en dat snappen wij helemaal. Gelukkig is dit probleem verleden tijd met de Swipewipe app. Deze app categoriseert al je foto’s namelijk op maand en jaar, maar er zijn ook nog een paar andere coole functies. Zo kan je via een speciale functie zien welke foto’s je op deze dag, maar dan in vorige jaren, hebt gemaakt en er is een swipe functie.

De naam “Swipewipe” komt namelijk niet zomaar ergens vandaan. Dit heeft alles te maken met de swipe functie van de app. Je kan namelijk door je foto’s heen swipen alsof je op Tinder zit en er op die manier voor kiezen welke foto’s je wilt houden en welke je wilt verwijderen. Hoe handig en leuk is dat! Naar rechts swipen is houden en naar links swipen is weggooien. Zo gepiept!

@twobrokechicks_

✨ This is ur sign to clear out your camera roll ✨ #twobrokechicks #twobrokechickspodcast #podcast #spring #lifehacks #springcleaning #app

♬ original sound – Sal & Al • Two Broke Chicks

Waarom je je iPhone ondersteboven moet houden voor betere foodvideo’s

Om de app te blijven gebruiken moet je een jaarabonnement nemen, wat €49,95 kost. Maar als je een beetje door swipet heb je genoeg aan het driedaagse proefabonnement dat je kan kiezen. Alleen niet vergeten om het abonnement weer op te zeggen!