Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 12 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Ferry Doedens onder vuur door pik-ante foto: ‘Er zitten ook kinderen op Instagram hè?’

Ferry Doedens heeft zijn acteercarrière al een tijdje geleden op een lager pitje gezet. Hij houdt zich namelijk druk bezig met het verkopen van pikante foto’s op OnlyFans. Toch lijkt hij daar niet genoeg aandacht mee te krijgen en gebruikt hij nu ook zijn Instagram om ordinaire kiekjes te delen. En dat levert bakken met kritiek op..

Ferry Doedens

Al eerder konden we op het Instagram-account van Ferry Doedens zien hoe hij maar al te graag foto’s met een ontbloot bovenlichaam of net iets te kleine broekjes deelt. Toch lijkt hij nu nog net een stapje verder te gaan. De acteur plaatst namelijk een close-up foto in een wel heel klein onderbroekje. Het kleine broekje is inmiddels niks nieuws meer, maar de hoek waaruit de foto is gemaakt zorgt voor meer ophef. Veel mensen kunnen dit totaal niet waarderen en laten dat in de reacties dan ook graag weten.

Bakken kritiek

Veel mensen vragen zich af waarom Ferry het nou precies nodig vond om deze foto te plaatsen. Er wordt dan ook gespeculeerd dat hij de foto deelt om mensen over te halen om voor zijn naakte lijf op OnlyFans te betalen. Wat Ferry even vergeten lijkt te zijn, is dat hij ook gevolgd wordt door veel jonge GTST-kijkers en dat is nou juist de reden dat de acteur bakken met kritiek over zich heen krijgt. Zo reageert een van zijn volgers: ”Waarom deze foto’s op Instagram? Er zitten ook kinderen op Instagram hè? Je wilde serieus genomen worden door mensen en hoopte zelfs dat GTST je weer terug zou nemen! Maar waarom dan deze foto’s? Dat snap ik niet.”

Reacties

Ook zanger Yves Berendse heeft een sterke mening over de Instagram post van Ferry. ”Is dit niet precies waar OnlyFans voor bedoeld is?”, reageert hij in de comments. Andere volgers commenten: ”Moet je snikkel nou zo prominent in beeld? Dit is Insta, geen OnlyFans. Man man man…” Ook laten veel mensen weten dat zij het nut van de foto niet helemaal inzien.

Toch is er ook een volger met een totaal andere mening, zo reageert zij: ”Gaan we nu serieus met zijn allen zeiken om een foto van een man in een onderbroek?” Aan de likes op deze reactie te zien, delen veel mensen deze mening.

Dit bizar hoge bedrag verdient realityster Shirley Cramer met OnlyFans