Audrey Garot
Audrey Garot Reality 17 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de elf bekende Nederlanders die meedoen aan Special Forces VIPS

Een paar dagen geleden werd er bekendgemaakt dat Special Forces VIPS terugkomt met een gloednieuw seizoen. In dit programma geven elf bekende Nederlanders de controle volledig uit handen en zij gaan de uitdaging aan in de zwaarste training van hun leven. Inmiddels zijn ook de BN’ers bekendgemaakt die dit heftige avontuur aangaan.

En dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen.

Dit zijn de elf bekende Nederlanders die meedoen aan het programma

De deelnemers van dit gloednieuwe seizoen zijn Ferry Doedens (acteur), Sylvia Geersen (model), Kaj Gorgels (presentator), Henk Grol (judoka), Mariska van Kolck (musicalster), Donny Roelvink (realityster), Mark Schaaf (presentator), Denzel Slager (realityster), Ouassima Tajmout (presentator), Marianne Timmer (schaatser) en als laatste Thijs Zeeman (presentator). Dat belooft een héél leuk seizoen te worden!

De bovenstaande BN’ers doorstaan onder leiding van voormalig Special Forces Operators de loodzware fysieke en mentale training. De kandidaten moeten alles inleveren; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Aan den lijven ondervinden ze waartoe een mens in staat is en verleggen ze hun grenzen.

Special Forces VIPS

In dit programma geven de deelnemers de controle uit handen en is opgeven geen optie. Ze worden namelijk gestript van hun naam, privacy en autonomie; ze zijn slechts een nummer. De bekende Nederlanders worden uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Tijdens het programma leven ze totaal geïsoleerd, diep in de bossen van Slovenië en daardoor hebben ze ook geen contact met het thuisfront. Ze hebben alleen elkaar. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

De training is samengesteld en gebaseerd op de realistische Special Forces training, welke de zwaarste van Nederland is. Hierdoor komen de deelnemers zichzelf keihard tegen en staan ze oog in oog met hun grootste angsten. De Special Operations Forces zijn de speciaal getrainde militaire eenheden van de Nederlandse Defensie en de eisen zijn dan ook niet mis. De eisen voor de S.O.F.-opleiding zijn namelijk de allerhoogste van de Nederlandse krijgsmacht. Heftaaag!

Special Forces VIPS is vanaf woensdag 2 november wekelijks exclusief te zien bij Videoland.

De Verraders keert terug met een Halloween-editie en deze bekende Nederlanders doen mee