Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 14 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De Verraders keert terug met een Halloween-editie en deze bekende Nederlanders doen mee

Het is alweer bijna Halloween en om nog meer in de stemming te komen, komt het programma De Verraders met een speciale Halloween-editie, yay! In deze editie van het programma zijn de missies en moorden ‘bloediger’ dan ooit en de deelnemers strijden om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Dat wordt spanneeend!

En ook de deelnemers zijn al bekend.

De Verraders Halloween editie

In het omgetoverde Halloween kasteel De Havixhorst komen dit jaar dertien bekende Nederlanders samen voor een nieuw adembenemend seizoen van De Verraders. De deelnemers gaan tot het uiterste in dit bloedstollende, psychologische spel waarbij de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade. Onder leiding van oud deelnemer Frank Evenblij duiken de BN’ers in een avontuur vol list, bedrog en manipulatie. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

Frank Everblij heeft vorig seizoen meegedaan aan het programma, maar dit seizoen mag hij programma presenteren. Hij neemt het stokje over van Tijl Beckandt. Frank Everblij zegt hetvolgende over het programma: “Geweldig om aan de andere kant van het programma te staan, de vorige keer was ik deelnemer dus weet ik precies wat alle kandidaten van ‘De Verraders’ ondergaan. Eigenlijk vond ik het nu prettiger om als presentator hier aan mee te werken en vooral omdat deze Halloween editie best een pittige, lugubere versie van ‘De Verraders’ is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het met heel veel plezier heb gedaan.”

Deelnemers

Dat het een spannende editie wordt van De Verraders, dat is al wel duidelijk. Welke 13 bekende Nederlanders durven het avontuur aan te gaan? Bastiaan Ragas (zanger), Dave Roelvink (realityster), Famke Louise (zangeres), Frits Wester (journalist), Christina Curry (model), Dennis Weening (presentator), Bobbi Eden (voormalig pornoactrice), Gwen van Poorten (presentatrice), Ayoub Louihrani (beter bekend als Boer Ayoub, schrijver), Airen Mylene (presentatrice van o.a. Shownieuws), Heleen van Royen (schrijfster), Soundos El Ahmadi (actrice en stand-upcomedian) en Hugo Kennis (kok) doen mee aan deze editie.

De Halloween editie van De Verraders is vanaf 27 oktober dagelijks met 6 afleveringen te zien bij Videoland.

Special Forces VIPS keert terug! Het tweede seizoen is op deze datum te zien