Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 6 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Dave Roelvink heeft een nieuwe hobby en fans snappen er niks van

Iedereen maakt verschillende fases door en dat is ook niet meer dan normaal. Fijn zelfs, want stel je voor dat je nu nog steeds dezelfde hobby’s zou hebben als in groep 8? We mean, niks mis met steppen en stoepkrijten, maar het leuke van ouder worden is dat we nieuwe dingen kunnen blijven ontdekken. Dat heeft ook Dave Roelvink uitgevonden. Na een lange tijd van ellende door zijn verslaving is hij éindelijk helemaal happy met zichzelf en heeft hij een soort innerlijke rust gevonden.

Daar hoort ook een nieuwe hobby bij en fans zijn helemaal in de war.. is dit Dave?!

Dave Roelvink heeft een nieuwe hobby

Dave staat al jaren bekend als DJ en feestbeest uit de Amsterdamse Jordaan. Toch is het voor Dave lang niet altijd makkelijk geweest, die bekendheid. Op een gegeven moment was hij daarom op zoek naar verdoving en dat vond hij in cocaïne en drank. Uiteindelijk heeft hij zichzelf laten opnemen in een rehab en hij voelt zich herboren, zo laat hij weten in de podcast EFFE RELATIVEREN van Kaj Gorgels.

Dave gaat ontzettend lekker op zijn nieuwe levensstijl en iedereen mag het weten. Hij is natuurlijk vader, is hartstikke blij met zijn vriendin en hij is ook nog eens vrij van alle troep. Hij heeft zelfs een nieuwe hobby en fans moeten wel even twee keer kijken. Want.. is dit dezelfde Dave? Maar dan new and improved?

@daveroelvink

Handpannetje #foryou

♬ origineel geluid – Dave Roelvink

Een greep uit de comments: “zweef Roelvink 🌜🌞” “Ik weet niet zo goed of dit nou serieus is of dat ik mag lachen😂”. Anderen vinden het juist helemaal geweldig en zijn dan ook helemaal blij met deze nieuwe uitstraling: “Geen flauw idee wat dat voor instrument is, maar ik voel de vibe wel🤙🏻” en “Vind je zo veel leuker en natuurlijker.”

Wat vind jij van de nieuwe Dave?

Omg dit wil je weten – Dít is Dave Roelvink zijn nieuwe vriendin