Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 6 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Bridgerton-fans opgelet: de opnames van déze spin-off zijn afgerond

De opnames van Bridgerton seizoen 3 zijn in volle gang (YAY!) maar we hebben misschien nóg wel beter nieuws voor je: de opnames van de spin-off Queen Charlotte zijn afgerond en zijn dus binnenkort te bekijken op Netflix! Mocht jij even in een serie-dipje zitten komt dat wel heel erg goed uit.

Queen Charlotte

Bridgerton kennen we allemaal wel; de serie over de elitaire familie Bridgerton en hun zoektocht naar liefde. Naast deze familie komen er nog heel wat andere karakters naar voren, denk aan de Featheringtons én natuurlijk de royal family, of in dit geval Queen Charlotte. De spin-off gaat dan ook over het leven van Queen Charlotte en waarschijnlijk over hoe zij op de troon is beland. En ook vragen we ons af wat er precies met haar man, de koning, is gebeurd. We hebben hem al eventjes gezien in het tweede seizoen en het lijkt niet helemaal goed met hem te gaan. Waarschijnlijk zien we ook een jonge Violet Bridgerton en Lady Danbury in de serie.

Wij zijn HEEL erg benieuwd.

Bridgerton seizoen 3

Dit seizoen gaat niet over Anthony en Kate, maar over Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Penelope heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. Lijkt ons een lastige situatie – maar daar komen ze wel uit. Toch?!

Dit karakter uit Bridgerton ben jij op basis van jouw sterrenbeeld