Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 6 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Oei! De eerste afvaller van Expeditie Robinson neemt meteen wraak

Sinds vorige week is het gloednieuwe seizoen van Expeditie Robinson te zien op de buis en gisteren was het alweer tijd voor de tweede aflevering. Waar het er vorige week nog rustig aan toe ging en iedereen het nog naar zijn zin had, merken we deze week dat er toch al wat scheurtjes ontstaan. Zo ook tijdens de allereerste eilandraad, waar de afvaller een sluwe wraak-actie onthulde.

Ook Nicolette en Rick waren erg verbaasd over de actie.. *Spoilers*

Tijd voor wraak

Helaas verliest team paars allebei de proeven en moeten zij naar de eilandraad toe. Vanaf het begin van de aflevering is het al duidelijk dat schrijfster Marion Pauw niet lekker in de groep ligt. Zij voelde zich onzichtbaar en dus zag ze de bui al een beetje hangen bij de eilandraad. Ze probeerde nog om de groep te overtuigen dat zij niet de zwakke schakel was van de groep, maar Rose Bertram. Deze actie mocht niet baten en Marion werd bij de eilandraad naar huis gestuurd door haar eigen kampgenoten.

Voor Marion kwam het dus niet als een verrassing dat ze eruit gestemd zou worden, wel had ze gehoopt dat ze toch nog een extra kans kreeg om door te gaan met de expeditie. Jammer genoeg voor Marion is er dit jaar geen afvallerseiland en werd ze ook niet gekozen voor de vrijbrief.

Het is bijna tijd voor Marion om naar huis te gaan, als blijkt dat ze nog iets bekend wil maken: “Eén ding.. ik heb wel hun ananas, bananen en cassave in mijn rugzak meegenomen.” Whut?! Ook de presentatoren Nicolette en Rick waren erg verbaasd over deze reactie en zagen dit zeker niet aankomen. “Als je mij gaat naaien, dan ga ik je echt terugpakken” zegt ze.

Mixed feelings

Na deze sluwe actie van de allereerste afvaller Marion ging Twitter natuurlijk ook weer los. Een groot deel van de Twitteraars vindt de actie geniaal en kan er om lachen, ook zijn er wat mensen die het een rotsreek vinden..

Benieuwd welke kandidaat van Expeditie Robinson wat had meegesmokkeld in zijn zwembroek?