Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 12 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Donny Roelvink vertelt hoe het met hem gaat na dat heftige auto-ongeluk

Eerder dit jaar was Donny Roelvink betrokken bij een ernstig ongeluk. Samen met zijn vrienden wilde hij een fitnessfilmpje maken voor zijn Instagram-account. Hierbij zou een Hummer stapvoets achter Donny moeten rijden. Dit ging helaas mis, waardoor hij onder de auto terecht kwam. Gelukkig gaat alles nu weer goed met hem en op zijn Instagram vertelt hij hoe het nu met hem gaat.

He is back & better.

Auto-ongeluk

In juni gebeurde het heftige auto-ongeluk. Tijdens de opnames voor een filmpje werd Donny overreden door een Hummer. Door dit ongeluk belandde hij in het ziekenhuis en liep hij een klaplong en vijf gebroken ribben op. Hij had het niet alleen lichamelijk heel zwaar, maar ook mentaal merkte hij echt een verschil met voor het ongeluk. Zo vertelde hij destijds: “Het geeft je echt die realitycheck: hè, het kan zo klaar zijn. Je moet echt van elk moment in het leven genieten. Weet dat het gevaar in een klein hoekje zit.”

Hoe gaat het nu met Donny?

Gelukkig is Donny er weer helemaal bovenop gekomen, laat hij weten in zijn Instagram Stories. Een volger vraagt hoe het met hem gaat. “Ik ben weer helemaal de oude”, antwoordt hij. “Oh nee wacht, ik ben sterker dan ooit tevoren. Zowel fysiek als mentaal”, stelt Donny.

Een andere volger vraagt aan hem hoe hij zo sterk is teruggekomen, want dat hij snel is hersteld en dat hij alweer zo positief in het leven staat, is iets om trots op te zijn. Daar heeft Donny wel een duidelijk antwoord op. “Ons brein is het krachtigste wapen dat wij bezitten. Een lichaam kan sterk zijn, maar onze gedachtes zijn duizend malen sterker. Het is onvoorstelbaar wat het menselijk lichaam allemaal wel niet kan, alleen zonder de juiste mindset is het nergens.” Zijn positieve mindset heeft hem dan ook zeker geholpen tijdens zijn herstel.

Gwen van Poorten over haar burn-out: ‘Ineens ging mijn lampje uit’