Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 12 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dubbel feest: YouTuber Dylan Haegens en Marit Brugman zijn getrouwd én in verwachting van hun eerste kindje

De bruiloft van YouTuber Dylan Haegens en zijn vriendin Marit Brugman moest twee keer worden uitgesteld vanwege de coronapandemie. De twee zijn afgelopen maandag, na drie jaar, dan eindelijk in het huwelijksbootje gestapt. En hoewel dit natuurlijk al genoeg reden is voor een feestje, maakt de YouTuber nóg meer groot nieuws bekend. Het koppel is namelijk in verwachting van hun eerste kindje!

Het is een belangrijke week voor het pasgetrouwde stel.

Dubbel feest voor Dylan Haegens en zijn vriendin

De bruiloft kon helaas heel lang niet doorgaan vanwege de coronaregels, maar afgelopen maandag was het dan eindelijk zover. Dylan Haegens en zijn vriendin Marit Brugman zijn getrouwd! Dit laat de YouTuber weten op zijn Instagram met een super schattige foto van de twee. “We’ve just got married” schrijft hij erbij.

Dat de twee zijn getrouwd is natuurlijk al geweldig nieuws, maar daar blijft het niet bij. Het stel is namelijk ook nog eens in verwachting van hun eerste kindje, hoe cute! Ook dit maakt Dylan bekend op zijn Instagram: “O ja, nog een kleine verrassing: wij worden papa en mama! Iets waar we heel lang van dromen en nu eindelijk mag gebeuren. Het is geen vanzelfsprekenheid geweest en dat het nu précies zou samenvallen, hadden we nooit verwacht.” De YouTuber vertelt dat ze dit grote nieuws tijdens de bruiloft op een hele mooie manier hebben kunnen vertellen aan hun familie en vrienden die op de bruiloft waren. Daarna was het natuurlijk tijd voor een extra groot feest!

1 april kindje

Dat de baby al een beetje op het stel lijkt, wordt al snel duidelijk. Het kindje is namelijk uitgerekend op 1 april, geweldig! “En het zou ons kind niet zijn als ie niet al een beetje humor zou hebben. Baby Haegens is uitgerekend op 1 april 2023. Geen grap. Echt waar,” vertelt Dylan afsluitend.

Gwen van Poorten over haar burn-out: ‘Ineens ging mijn lampje uit’