Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 14 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Donny Roelvink heeft ernstig ongeluk gehad en hij deelt een emotioneel bericht vanuit het ziekenhuis

Een naar bericht van Donny Roelvink: hij heeft een ernstig ongeluk gehad. Hij deelt dan ook wat schokkende beelden vanuit zijn ziekenhuisbed. De jongste Roelvink-telg is zwaar gehavend en hij laat weten ‘mazzel’ te hebben gehad.

Pas op: beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Donny Roelvink en het scooterongeluk

Als je Donny volgt op Instagram ben je je vanmorgen waarschijnlijk flink geschrokken. Hij ligt namelijk in het ziekenhuis als gevolg van een flink ongeluk. Hij is zwaar gehavend, maar hij weet er zelf niet zo veel meer van af: “Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde en een paar minuten daarna werd ik wakker in een ambulance. Op een paar gebroken ribben en een kleine klaplong na is het gelukkig niet erger dan dat geworden.”

Naast alle lichamelijke verwondingen heeft hij het mentaal ook zwaar: “Het geeft je echt die realitycheck: hè, het kan zo klaar zijn. Je moet echt van elk moment in het leven genieten. Weet dat het gevaar in een klein hoekje zit.”

Wat is er dan gebeurd?!

Donny vertelde ook dat hij gisteren een video wilde opnemen (reden nog onbekend), maar dat dat dus he-le-maal fout afliep. Hij schijnt zelfs onder een auto gelegen te hebben en hij is uiteindelijk dus wakker geworden in de ambulance.

Bekijk de video van Donny hieronder:

Wij wensen Donny heel veel sterkte met herstellen en hopen dat hij zich snel weer de oude voelt.