Emma Toussain
Emma Toussain TikTok 13 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

“SPILL THE TEA”: Wat is de gekste DM die Lesley uit EOTB ooit heeft gekregen?

Als je meedoet aan een populair realityprogramma, dan krijg je er automatisch een hoop volgers bij. Harstikke leuk natuurlijk, maar soms krijgen mensen ook wel hele rare berichten van ‘fans’. Wij spraken met Lesley uit het vorige seizoen van Ex On The Beach en zij vertelt over een wel hele opmerkelijke DM..

SPILL THE TEA

Volg je ons al op TikTok? We spreken wekelijks met onze favo realitysterren om nog wat meer over ze te weten te komen. Lesley Versprille deed vorig jaar mee aan Ex On The Beach en is vooral bekend door haar avonturen met Imke, Dusty en Keanu. Ook neemt ze geen blad voor de mond en dat vinden wij heerlijk.

Slide into the DM’s: deze 8 dingen kan je beter niet doen

Wanneer heeft Lesley eigenlijk voor het laatst seks gehad? En wat is de gekste DM die zij ooit ontvangen heeft?! Bekijk haar antwoorden in de video hieronder:

@beautifymagazine

Daaaar zijn we dan! De eerste aflevering ☕️ Wat is de gekste DM die @Lesley Versprille ooit heeft gehad? SPILL THE TEA🧃Elke donderdag een nieuwe gast, exclusief te zien op onze TikTok. 📽 #beautify #spillthetea #juice #exonthebeach #eotb #reality #show #cheers

♬ origineel geluid – beautifymagazine

Ex On The Beach

Gister is het nieuwe seizoen van #EOTB uitgekomen en het is weer meteen lekker heftig. Acht sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij want ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. En niemand, maar dan ook niemand is veilig. Ben je benieuwd wat de ouders van de originals vinden van hun deelname? Je leest het hier.

Doen Sem en Jason mee aan Temptation Island?! Bekijk onze TikTok-reeks “SPILL THE TEA”