Britta van Aggele
Britta van Aggele Koopjes en budgethacks 9 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Stage of afstuderen klaar? Op deze site scoor je de perfecte afscheidscadeautjes

Voor regio midden is de zomervakantie al begonnen, maar regio noord en regio zuid moeten daar nog even op wachten. Dat betekent dat veel mensen nu in de afrondende fase van hun studiejaar zitten. Misschien ben jij bijna of net klaar met afstuderen of stagelopen. Dan is het tijd om afscheid te nemen en wij vertellen je waar je de perfecte afscheidscadeautjes scoort.

De opties zijn eindeloos!

TikTok-tips

Als je op zoek bent naar tips of handige hacks, dan hoef je niet veel verder te zoeken dan TikTok. Op dit platform delen mensen van over de hele wereld hun favoriete producten, restaurants en vakantiebestemmingen, maar ook waar je de beste producten kunt scoren. Zo weten we bijvoorbeeld dat gebruikers op TikTok op dit moment helemaal obsessed zijn met de vinyl gloss van Maybelline.

Daarnaast gaat er ook een product compleet viraal die ervoor moet zorgen dat je wittere ogen krijgt en hebben we door TikTok geleerd hoe je als student met de trein maar voor €4,20 naar Antwerpen kunt reizen. En nu gaat er nog een hele handige tip viraal op het platform. Gebruikers delen namelijk waar jij de perfecte afscheidscadeautjes kunt scoren.

Deze TikTok-video laat zien hoe je een digitaal scrapbook van je Instagram-foto’s maakt

Afscheidscadeautjes

Als je klaar bent met je stage, met afstuderen of gewoon naar een nieuwe baan gaat is het tijd voor een afscheidscadeautje. Deze wil je meestal niet alleen aan je baas, maar ook aan je collega’s geven. Daarom moet je iets hebben wat voor meerdere mensen leuk is, maar verzin maar eens zoiets.

Gelukkig krijgen we nu de hulp van TikTok, want gebruikers delen massaal waar jij de leukste afscheidscadeautjes kunt vinden. Dat is namelijk op www.bedankjes.nl en de keuzes op deze website zijn eindeloos. Zo kan je op de website precies aangeven voor welke gelegenheid jij op zoek bent naar een cadeautje en deze zijn ook in veel verschillende prijscategorieën te verkrijgen. Neem dus zeker snel even een kijkje als jij nog op zoek bent naar een leuk afscheidscadeautje.

@madee.nijland

Cadeautje voor mijn collega’s 💖🫶🏼💌💥💋 #afscheid #cadeau #kinderdagverblijf #collegas #bedankjescom

♬ origineel geluid – Juwls

Met dit TikTok-recept maakt je de perfecte dip voor een borrel