Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Life 14 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Bday girls opgelet! Bij deze winkels scoor je gratis producten op je verjaardag

Ben jij bijna jarig? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben namelijk precies uitgeplozen waar jij op je verjaardag gratis producten kan scoren. Dus heb jij tijd over op je verjaardag? Scoor dan een van deze leuke items, want gratis is altijd mooi en daarvoor blijven we tenslotte Nederlanders.

Gratis producten op je verjaardag

Wist jij dat je op je verjaardag aardig wat productjes gratis kan scoren? Dit gaat ook nog eens heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen om deze leuke, gratis producten te bemachtigen is je registreren in de app of aanmelden voor de nieuwsbrief. Vergeet natuurlijk niet je geboortedatum in te vullen bij je profiel en je identiteitskaart meenemen kan ook geen kwaad.

1. Tompouce – HEMA

Als je aan de HEMA denkt, dan denk je automatisch ook aan rookworst en tompouce. Komt dat even goed uit, want de traditionele, roze tompouce krijg je gratis op je verjaardag.

2. McNuggets, McFlurry of Hamburger – McDonalds

McDonalds weet wel hoe ze ons moeten verwennen op onze verjaardag. Je krijgt namelijk de keuze tussen zes gratis McNuggets, een McFlurry of hamburger. We’re lovin’ it!

3. Bioscoop Ticket – Kinepolis

Fan van films en de bioscoop? Dan is dit ideaal, op je verjaardag ontvang je van Kinepolis namelijk een gratis bioscoopticket. Zo kun je op je verjaardag of de dag daarna for free naar de bios.

4. Donut – Dunkin’ Donuts

Bij je verjaardag hoort een traktatie en ook Dunkin’ Donuts weet dit maar al te goed. Nog leuker: je mag er zelf een uitkiezen.

5. Essence nagellak – Kruidvat

Voor alle beautyliefhebbers onder ons is dit ideaal. Met je voordeelkaart kun je namelijk een gratis Essence nagellakje ophalen, je krijgt zelfs een maand de tijd om dit te doen.

6. Gratis naar de sauna

Op je verjaardag kan je bij verschillende sauna’s gratis naar binnen. Zo is er gratis entree bij sauna Thermen Goirle, Spa Zuiver en Thermen van Egmond, maar check vooral even of jouw favoriete sauna ook mee doet.

7. Rituals doucheolie

Wie wil er nou geen gratis Rituals voor zijn verjaardag? Al is dit niet helemaal gratis, want je krijgt de doucheolie pas bij aankoop van een product. Ja, je moet dus wel iets kopen, maar dit kan ook een handgel zijn van onder de 4 euro, winnen dus!

8. Boodschappen – Lidl / Jumbo

Tja, boodschappen zijn duur tegenwoordig dus alles wat we gratis kunnen krijgen is mooi meegenomen. Bij de Lidl en Jumbo ben je hiervoor aan het juiste adres, wel is het een verassing wat jouw verjaardagscadeautje wordt.

9. Etos

Ook de Etos houdt het nog even spannend wat je van hun voor je verjaardag krijgt. Maar als je dan toch bezigt bent, kan je net zo goed ook hier gelijk even langs gaan.

10. Efteling

Al is dit ook niet helemaal gratis, je krijgt wel flinke korting op een kaartje. Normaal is een kaartje namelijk 48 euro en met jouw verjaardag krijg je 12 euro korting per kaartje voor minimaal twee en maximaal zes personen. Zolang je dus meer dan vier kaartjes koopt, heb je er in ieder geval eentje gratis. De tickets zijn geldig in de maand van je verjaardag en de eerste vijftien dagen van de daaropvolgende maand, neem dus wel even je identiteitsbewijs mee.

Binnenkort jarig? Vier het met dit Espresso Martini taartrecept