Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 14 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Zin in! Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen van ‘Echte Gooische Moeders’ te zien

Na vroeger alle seizoenen Echte Gooische Meisjes gezien te hebben, waren wij dolblij toen de damen op tv terugkeerden als Echte Gooische Moeders. Krijg jij er ook geen genoeg van? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf deze datum is het nieuwe seizoen te zien.

En we krijgen ook alvast een voorproefje van het enerverende seizoen.

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen van ‘Echte Gooische Moeders’ te zien

De ‘Echte Gooische Moeders’ zijn met de terugkeer van Kimberly weer compleet en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een gloednieuw seizoen vol Gooische glamour! En ook dit keer staat er weer een hoop op de planning. Zo reizen de dames af naar Ameland, treft Bo voorbereidingen voor haar huwelijk en organiseert Pauline de 50e verjaardag van Harmen. Wat zijn Kimberly’s toekomstplannen, hoe gaat het met Leslie en heeft Florine haar draai gevonden op Ibiza?

Wij kunnen niet wachten om de avonturen van de dames weer te volgen op Videoland. En gelukkig hoeven we ook niet lang te wachten, want seizoen 3 van ‘Echte Gooische Moeders’ is vanaf 8 mei wekelijks te zien bij Videoland.

Kleine Gooische Meisjes worden groot …

De Echte Gooische Meisjes werd in 2008 uitgezonden – dat is alweer 12 (!) jaar geleden. De tijd vliegt. Op het officiële Instagram account van de Echte Gooische Moeders werd er deze week een foto geplaatst van vroeger. Een echte throwback naar een aantal jaar geleden. Wat zagen de Echte Gooische Moeders er anders uit. De foto is genomen toen we nog Echte Gooische Meisjes bij Jackies NYC in Deventer waren.

Deze foto is duidelijk een kinder-versie van de vrouwen nu. Toch zijn ze allemaal nog duidelijk te herkennen. Veel mensen reageren dan ook enthousiast op de foto’s van de Echte Gooische Moeders. Zo reageert Gooische moeder Kimberly op haar opvallende glitterlaarzen: “Mooie laarzen heb ik aan.”

“Gewoon helemaal niet veranderd!”, “Je zou bijna zeggen dat het een foto van nu is. Het lijkt wel of jullie niet ouder worden” en “Echt geen spat veranderd”, klinkt het in de reacties.