Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 30 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Make it or break it! Dit zeggen zijn plannen op Valentijnsdag over jullie relatie

Neemt jouw lover het heft in eigen handen door jullie uitje op Valentijnsdag te organiseren? Een echte gentleman zou dat in ieder geval wel doen. Dit zeggen zijn plannen over jullie relatie dus dan weet je ook wanneer je ‘m moet smeren.

Op Valentijnsdag mag de liefde tussen jou en je lover best nog een keer extra gevierd worden. Als hij romantisch is, heeft hij vast een leuke verrassing voor je op de planning staat. Dít zeggen zijn plannen over jullie relatie.

1. Hij organiseert iets wat jij leuk vindt

Als hij je goed kent weet hij wat jij leuk vindt en wat vooral niet. Een echte man neemt het heft in eigen handen en organiseert op Valentijnsdag een date voor jullie, maar wel iets wat jij leuk vindt. Dat geeft niet alleen aan dat hij je goed kent, hij luistert ook nog eens naar de dingen die je hem vertelt.

Je weet zeker dat hij de ware is, want hoe bijzonder is een date op jouw oude manege als hij heeft onthouden dat je als kind altijd zo graag op die plek kwam. Laat hem alsjeblieft nooit meer gaan want jullie relatie is goud waard.

2. Jullie gaan een weekendje weg

Heeft hij echt een reisje voor jullie geboekt? Dan mag je hem heel dankbaar zijn want dat is natuurlijk een super romantisch gebaar (en groot cadeau). Het gaat er niet eens om waar jullie naartoe gaan, of dat nou Milaan is of in een hutje op de hei in Brabant, het gaat om het gebaar.

Hij wil je graag meenemen om op Valentijnsdag samen echt een speciaal weekend te hebben en dat is super lief. Met jullie relatie zit het helemaal goed anders zou hij nooit zo veel moeite voor je doen.

3. Hij plant een surprise

Op Valentijnsdag heb jij nog geen flauw idee wat je te wachten staat. Hij wil er echt een verrassing van maken en pas als jullie aankomen op de plek van bestemming weet je wat zijn cadeau is.

Hij is super verliefd op je en weet dat iedere vrouw blij wordt van een verrassing speciaal voor haar. Wie weet heeft hij zelfs héle speciale plannen (*ughu trouwring ughu*). Hij is hoe dan ook de ware voor jou.

4. Een klein romantisch gebaar

Een gebaar is een gebaar hoe klein ook. Je kunt zien of je partner moeite voor je heeft gedaan. Het allerkleinste cadeau kan voor jou namelijk de allergrootste betekenis hebben (*ughu* zoals die trouwring). Het gaat erom dat hij de moeite heeft gedaan iets voor jou te regelen. Met die relatie van jullie zit het dus wel snor.

5. Simpel

Als je lover voor de meest simpele date ooit gaat, waar hij geen moeite voor hoeft te doen mag er wel een klein alarmbelletje gaan rinkelen. Het feit dat hij amper moeite voor je doet betekent dat hij je misschien niet meer helemaal de moeite waard vindt. Tenzij hij een afschuwelijke hekel heeft aan Valentijnsdag, maar als jij het wel leuk vindt zou hij zich er toch overheen kunnen zetten.

Je mag hem best laten weten dat Valentijn voor jou wel belangrijk is en dat je het leuk zou vinden als hij wat met je wil doen. Hopelijk snapt hij volgend jaar wél dat jij jullie liefde een keertje extra wil vieren.

6. Niks

Als hij helemaal niks voor je heeft gepland, is hij óf anti alles dat commercieel is rond Valentijnsdag óf vindt hij het niet belangrijk genoeg. In dat laatste geval moet je je toch nog maar eens afvragen of hij wel de ware voor je is.

Heet jouw lover Valentijn? Dan is het dubbel feest op Valentijnsdag voor jullie.

Heet je Valentijn? Dan vlieg je met WOW air gratis naar New York op Valentijnsdag