Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reizen 21 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Toe aan vakantie? Hier boek jij deze week vluchten en hotels met veel korting

Op vakantie gaan is leuk, maar het is tegenwoordig ook reteduur. Daarom komt ieder beetje korting goed van pas. Wij zetten de fijnste reisdeals op een rij die jou tijdens Black Friday (of eerder al) bakken geld besparen.

Als je nog een laatste zetje nodig had om jouw droomtrip te boeken, dan krijg je die nu.

Dit zijn de beste reisdeals tijdens Black Friday

Boeken maar!

Overnachten in de hotels van Lore Group

Misschien ken je het prachtige Pulitzer Hotel in Amsterdam al. Maar wist je dat dit hotel nog meer beeldige broertjes en zusjes over de hele wereld heeft. Onder andere ook het Lyle Hotel in Washington DC en het One Hundred Hotel in Shoreditch, Londen. Deze hotelgroep geeft je 30% korting ter ere van Black Friday. En dat is top nieuws, want dat betekent dat we het ons nu wél kunnen veroorloven om in een bougie hotel te verblijven.

Vliegen met Cathay Pacific

Als je van plan bent om een verre reis naar Azie te maken, dan heeft Cathay Pacific een heel aantrekkelijk aanbod voor je. Deze Black Friday geeft Cathay Pacific tot €100 korting op vluchten naar Azië. Reizigers kunnen optimaal profiteren van de besparing bij het boeken van een bezoek aan een aantal van ‘s werelds meest verbazingwekkende bestemmingen, zoals het indrukwekkende Hanoi, het adembenemende Great Barrier Reef in Australië of de wereldberoemde Mount Fuji in Japan.

Van 16 tot 26 november geeft Cathay korting op vluchten vanaf Amsterdam naar bucketlistbestemmingen in de hele Asia Pacific-regio, waaronder Shanghai, Beijing, Taiwan, Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Maleisië, de Filippijnen, Singapore, Thailand en Vietnam. Business Class-passagiers kunnen profiteren van de €100 besparing en genieten van het luxe volledig vlakke bed met zacht beddengoed en diners in restaurantstijl aan boord.

Op wintersport met Sunweb

Zin om de sneeuw in te gaan deze winter? In Nederland gaan we dat waarschijnlijk niet krijgen, dus reden genoeg om een wintersport te boeken. En ondanks dat de naam anders doet vermoeden, kan je dat doen bij Sunweb. En nu ook nog eens met flinke korting.

Sunweb geeft flinke korting op wintersportreizen naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Noorwegen en Zweden.

Booking.com geeft korting

Als je wil besparen op een overnachting, dan is dit het moment om een verblijf te boeken op Booking.com. Ter ere van Black Friday geven 30% of meer korting op vele hotels en appartementen. Dus waar je ook naartoe gaat: er zit altijd iets voor jou bij.

Tot 40% korting bij NH Hotel Group

Van Brussel tot New York: in de grootste en kleinste steden zit vaak een hotel van de NH Hotel Group. Om Black Friday samen te vieren geven zij tot wel 40% korting op overnachtingen in een van de 140 hotels wereldwijd. Deze deal is zeker het onderzoeken waard.