Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 7 mrt 2019
Leestijd: 3 minuten

Love is in the air! 10 dingen die je vanaf nu vaker tegen je vriendje wil zeggen

Je begint helemaal te stralen als hij iets liefs tegen je zegt. Een compliment of een blijk van waardering. Toch vergeten we soms dat we dit best wat vaker mogen doen, gewoon om je lover te laten merken hoe veel je van hem houdt. Laten we ons allemaal voornemen om vanaf nu wat vaker iets liefs tegen ons vriendje te zeggen. Sweet!

Van deze tien dingen gaat hij ongetwijfeld blozen en af en toe mag zijn mannelijke ego natuurlijk ook wel even worden gestreeld.

1. ‘Ik hou van jou’

Deze vier kleine woordjes zijn misschien wel de belangrijkste van allemaal. Je gaat er vanuit dat je vriend wel weet dat je van hem houdt maar het is toch belangrijk dat je dit elke dag tegen hem zegt. Maak er bijvoorbeeld een gewoonte van om dit te zeggen zodra jullie wakker worden en gaan slapen. En nee, dat gaat echt niet vervelen.

2. ‘Ik ben trots op je’

Hiermee laat je merken dat je echt ziet hoe hard hij werkt voor zijn ambities en de doelen die hij wil bereiken. Of dat nou zijn studie is of iets kleins zoals ‘nee’ zeggen tegen zijn vrienden. Je geeft hem er in ieder geval een heel fijn gevoel mee.

3. ‘Je maakt me gelukkig’

Als je dit zegt kan zijn dag echt niet meer stuk. Hij wil niks liever dan dat jij gelukkig bent en als hij hoort dat hij jou gelukkig maakt is dat het mooiste compliment dat hij kan krijgen.

4. ‘Ik heb zin in onze toekomst samen’

Hiermee laat je zien dat je echt voor altijd bij hem wil blijven en alleen samen met hém de toekomst voor je ziet. Je geeft hem een bepaalde zekerheid en laat blijken dat jullie relatie voor de volle honderd procent goed zit.

5. ‘Ik ben nog steeds verliefd op je’

Sommige lovers zijn bang dat hun vriend of vriendin de ander niet meer leuk vindt. Juist daarom is het belangrijk om af en toe te zeggen dat je echt nog wel verliefd op hem bent. Doet hem hartstikke goed. Bovendien zou jij het ook heel fijn vinden om dit te horen, toch?!

6. ‘Jij laat me altijd lachen’

De meeste mannen vinden humor erg belangrijk in een relatie en als je hem laat weten dat hij écht heel grappig is voelt hij zich de koning te rijk.

7. ‘Je bent de meest sexy man op aarde’

Hij was er zelf al van overtuigd maar als jij dit tegen hem zegt is dat natuurlijk wel de ultieme bevestiging voor iedere man. Hij wíl ook graag dat je hem sexy vindt want hij staat niet voor niks zo hard te beuken in de sportschool.

8. ‘Bedankt voor alles wat je voor me doet’

Dit is ook een hele fijne blijk van waardering. Als je hem vertelt dat je echt wel ziet dat hij veel voor je over heeft wordt hij daar hartstikke blij van. Dat is namelijk ook wat hij graag doet en hij zal je alleen maar meer blijven vertroetelen.

9. ‘Je spierballen zijn enorm’

En natuurlijk nog een extra uitspraak voor zijn ego. Als zijn ‘meissie’ onder de indruk is van zijn gespierde lichaam doet hem dat goed. Nu zal hij nog vaker die brede armen van hem om je heen slaan en daar word jij op jouw beurt ook weer gelukkig van.

10. ‘Ik mis je als je er niet bent’

Vertel je lover dat je hem echt mist als hij er niet is. Hij zal zich hierdoor hier erg geliefd voelen en daar kunnen wij ons ook wel wat bij voorstellen. Ahhh.

Geef hem daarna ook nog een zoentje, dan gaat hij al helemaal stralen van geluk.

Oelala! Hoe vaker je zoent met je lover hoe gelukkiger jullie worden