Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 28 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Waarom we het zo heerlijk vinden om in zijn armen te liggen

Oh oh, wat zijn wij vrouwen ook een stelletje zwijmelkonten. De meest kleine gebaren die de man voor ons doet vinden wij werelds. Zo vinden wij het ook heerlijk om in zijn armen te liggen. Nee niet alleen heerlijk, we kunnen er eerlijk gezegd niet zonder en wel om de volgende redenen:

Je voelt je veilig

Hoogstwaarschijnlijk is je lover een stuk breder dan dat jij bent en kan je daarom heerlijk in zijn armen liggen. Je voelt je gek genoeg in deze houding op je veiligst. Heel gek is dit ook al weer niet. Vroeger als kind deden onze ouders dit bij ons om ons een geborgen gevoel te geven. En we kunnen er blijkbaar nog steeds niet zonder.

Je voelt je geliefd

Als je in je zijn armen ligt voel je je geliefd en dat is iets wat wij vrouwen nodig hebben. Alleen jij mag in zijn armen liggen en dat laat je speciaal voelen. Het is iets intiems wat jullie alleen met elkaar delen.

Het ligt heerlijk

Ook al heb je het meest geweldige hoofdkussen van de hele wereld, dan nog kan het niet tippen aan je lover. Zelfs als je wakker wordt met een stijve nek vind je nog steeds dat hij het beste kussen is voor jou.

Het is rustgevend

Ook dit heeft te maken met de geborgenheid die we als baby kregen doordat onze ouders ons vast hielden. Je wordt rustig door zijn hartslag en ademhaling. Als je gestresst of verdrietig bent ga je in zijn armen liggen en ebt dat vervelende gevoel sneller weg dan je ooit tevoren.

Het is lekker warm

De koude wintermaanden komen er aan, genoeg reden om nog vaker in zijn armen te liggen. Niks warmt meer op dan de lichaamswarmte van jouw lover. Je bent binnen enkele minuten heerlijk warm en slaapt als een roos.

We voelen ons écht vrouw

We voelen ons helemaal vrouw in zijn sterke armen. Dit is misschien iets ouderwets maar elke vrouw wil het gevoel hebben dat zij zijn ‘meisje’ is. Hij voelt als je held, simpelweg omdat je in zijn armen ligt. The lucky bastard.

Hij kan ons kussen en knuffelen tegelijkertijd

Hij kan je overal op je gezicht kussen terwijl je in zijn armen ligt. Dit zijn de twee beste dingen in het leven en ook nog eens tegelijkertijd. Veel beter gaat het niet worden dames.

Serieus, van deze kleine aanrakingen smelt iedere vrouw

#14 Als hij een lok haar achter je oor doet. Benieuwd naar de andere aanrakingen? Klik dan op de foto: