Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 29 okt 2018
Leestijd: 4 minuten

11 x onverwachte romantische gebaren die elke vrouw knikkende knieën bezorgen

Elke man kan romantisch zijn met chocola, bloemen of een mooie ring. Maar als hij ons echt knikkende knieën wil bezorgen, dan gebeurt dat vaak door iets onverwachts of iets origineels. Door iets wat recht uit zijn hart komt, en niet iets wat hij doet omdat het hoort. Er bestaan een paar lucky girls die met de volgende romantische gebaren zijn verrast. Ze zijn allemaal ietwat onverwacht, maar een echte inspiratie. Want iedere man mag dit wel uitvoeren, right?!

Een briefje in je jaszak stoppen

Die jij vervolgens vindt als je aankomt op je bestemming en je sleutels in je zak stopt. Een briefje is klein, het is simpel, maar zo waardevol. We zijn tegenwoordig gewend dat alles via de WhatsApp gaat, digitaal. Als je dan opeens iets vindt met zijn handschrift erop en een boodschap die recht uit zijn hart komt, dan gaat er hoe dan ook een golf liefde door je heen.

Als hij je meeneemt om te gaan puppy knuffelen

Je wil ontzettend graag een puppy, maar jullie hebben er geen tijd of ruimte voor. Jullie besluiten dan ook om het niet te doen. Maar als hij je dan op een dag zomaar meeneemt naar een boerderij waar puppy’s zijn van je favoriete ras, en hij heeft geregeld dat je een paar uur kunt knuffelen met die snoezelige beestjes, slaat jouw hart hoe dan ook over.

Als hij foto’s laat afdrukken van jullie vakantie en die naar je werk stuurt

Jullie hebben een fantastische reis gemaakt. Samen de wereld ontdekken is natuurlijk geweldig. Inmiddels ben je weer terug en zit je weer braaf achter je laptop. Hoe lief is het als hij besluit de foto’s van jullie reis af te drukken, ze te verzamelen en ze op te sturen naar jouw kantoor zodat wanneer jij met een sip gezichtje achter je computer zit, je een enorme happiness boost krijgt bij het zien van jullie lovebird vakantie.

Als hij je onverwachts lunch komt brengen

Hij weet precies wat jij lekker vindt en besluit jou daarmee te verrassen. Gewoon, omdat hij van je houdt en hij vindt dat je het verdient. Liefde gaat door de maag, en dat geldt niet alleen voor de man. Heerlijk om hem even een kusje te kunnen geven en daarna aan te kunnen vallen op een heerlijke maaltijd.

Als je thuis komt en hij een drie gangen diner klaar heeft staan

Mét chocolade als toetje. Omdat je daar geen genoeg van kunt krijgen. Hij heeft een paar uur vrij genomen om zich in de keuken uit te sloven. Jij had een soepje verwacht, maar in plaats daarvan zie je een volledig gedekte tafel staan en krijg je drie geweldige gerechten. Net zoals bij de lunch geldt; liefde gaat door de maag. En een man die zoveel moeite doet moét jou wel knikkende knietjes geven.

Kaarsjes meenemen naar een plek waar jullie naartoe gaan

Of jullie nou op vakantie gaan, een nachtje in een hotel doorbrengen of ergens anders zijn, het moment waarop hij ‘s avonds uit zijn tas kaarsjes haalt om het extra romantisch te maken, stroomt jouw hart over van liefde. Een man die de moeite neemt om overal de perfecte sfeer te creëren is een blijvertje.

Urenlang zoeken op internet naar datgene wat jij zo graag wil hebben

Hij heeft jou horen zeggen dat je laatst iets hebt gezien op het internet wat je oh zo graag wilde hebben maar wat uitverkocht was. Hij haalt alles uit de kast en spendeert uren achter zijn laptop om het alsnog te vinden. Gewoon, voor jou. Om jou gelukkig te maken.

Als hij je hart laat smelten

Hij verrast je met een roos, als je thuiskomt ligt de rest van het boeket op bed

Hij neemt je mee uit eten. Je ziet hem daar. Hij geeft je een roos als je aan komt lopen. De schat. Als jullie na een geweldig diner naar huis fietsen en je loopt de deur door naar binnen, zie je opeens op je bed de rest van de rozen liggen. Ahhhh….

Als hij je vertelt dat hij van je houdt

Zo simpel, maar soms horen wij vrouwen het gewoon niet genoeg. Maar iedere keer dat je het hoort krijg je knikkende knieën. En wat is dat gevoel toch lekker. Het blijft iedere keer bijzonder om te horen dat hij écht van je houdt. Prijs jezelf gelukkig als hij het tegen je blijft zeggen.