Renée
Renée Love & Seks 29 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 4 x waarom hij zo gek is op je billen

Je kunt het hoofd van een man op hol laten slaan zónder hem überhaupt aan te raken of iets te zeggen. Met één blik op je billen weet hij meteen wat hij van je wil: meer. Maar waarom vinden mannen een kont zo aantrekkelijk? Beautify vroeg het de mannen van het Mannendossier.

Billen zijn aantrekkelijk. Punt. Maar is er een logische verklaring voor waarom mannen er zo gek op zijn? Wij vroegen het hen.

Waarom billen aantrekkelijk zijn voor mannen

Waarom zijn billen aantrekkelijk? Daar gaven de mannen uitgebreid antwoord op. Want ja, hij vindt ze echt geweldig en wel om deze redenen:

1. De taille heup-ratio

Deze theorie is al eeuwenoud. Nee, je kunt niet aan de billen van een vrouw zien of ze vruchtbaar is. Maar van nature denken ze dat wél als de taille heup-ratio 70 procent is. Met andere woorden, wanneer de omvang van de taille 70 procent is van de heupen. Dat betekent ook dat er dan gemiddeld iets meer vet op de kont zit en dat vinden ze aantrekkelijk.

2. Doggy style is zijn lievelings

Een echte billenman geeft doggy style als zijn favoriete seksstandje op. Hiermee haalt hij zijn dierlijke-zelf naar boven, maar nog belangrijker: hij heeft hier een fantastisch uitzicht op je billen. Billen die heen en weer gaan brengen hem binnen no time in de zevende hemel. Niet voor niets zoekt hij een vrouw uit met een grotere kont. Dat maakt de seks voor hem nog dynamischer.

3. Goede billen = goede seks

Nog voordat een man een vrouw heeft gesproken kan hij op basis van haar lichaam bepalen of ze goed is in bed. Slaat natuurlijk niet per se ergens op, maar de gedachte hoe een vrouw met een grote bilpartij op hem zit is genoeg om eh… hard te worden.

4. Lekker vasthouden

Mannen willen graag iets vasthouden. Jouw kont is daar perfect voor. Hij kan daar ideaal zijn hand op laten rusten of tegenaan kruipen als jullie lepeltje-lepeltje in bed liggen. Dat maakt hem trots, want samen zijn met een vrouw die een goede bilpartij heeft staat voor hem gelijk aan een goede status. Hij wil met je pronken.

Haha! Twerk Pong bestaat echt en je krijgt mega gespierde billen van dit drankspel