Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 27 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

8 manieren waarop vrouwen onopvallend flirten met mannen

Ja, wij vrouwen weten ook heus wel hoe we moeten flirten. Soms doen we het ontzettend opvallend en kan het een beetje ongemakkelijk uitpakken, andere keren proberen we het met soepele hints. Maar het akelige daarvan blijft natuurlijk dat mannen het lang niet altijd doorhebben. Wanneer zijn wij als vrouwen nu subtiele hints aan het laten vallen? 8 manieren waarop vrouwen op subtiele manier flirten.

1. Mannen hun arm aanraken

Ja mannen, wanneer we jullie armen aanraken zijn we soms een beetje aan het flirten. Goed, na één keer niet per se, want ongelukjes gebeuren. Maar wanneer we voor de vierde keer over je onderarm aan het strelen zijn weet je dat het menens is.

2. Aan onze haren zitten

Meisjes die veel met hun haar aan het spelen zijn doen dit vaak om de man te verleiden. Niet het ‘haren flippen’ of ‘even eens staart indoen’, want dat is gewoon noodzakelijk. Maar wanneer ze zoet aan een lok zit te draaien tot in de oneindigheid betekent het waarschijnlijk dat ze je wel een aantrekkelijke jongeman vindt.

3. Doen alsof we geïnteresseerd zijn in zijn hobby’s

Tja. Busted. Vaak betrappen we ons er toch op dat wanneer we een jongen echt leuk vinden en hij vertelt over zijn hobby schaken (we know, maar even voor het idee) wij doen alsof we dat ook geweldig vinden. We geven hem nu eenmaal graag het gevoel alsof hij een ideaal maatje heeft gevonden om zijn liefde mee te delen.

4. Giechelen om zijn grapjes

Heb je als man door dat je eigenlijk geen leuk grapje hebt gemaakt, maar ze toch zit te giechelen? Dan ben je goed bezig. Of je bent per ongeluk grappiger dan je denkt, maar ook dat is nooit erg. Want grappige mannen winnen het altijd van de knappe mannen.

5. Liegen over tekortkomingen

‘Hm.. ja ik ga twee.. soms drie keer per week naar de sportschool? Verder yoga ik nog een beetje en ben ik dus inderdaad flink lenig ja.’

6. Stoer doen

‘Ik kan echt wel meer drinken dan jou. Jij? Jou! Ja. HA. We nemen er nog een!’

7. Drankjes voor hem halen

Wanneer dames een drankje aanbieden doen ze dat niet voor niets. Tuurlijk. Het kan ook uit aardigheid zijn, maar wanneer het tweede gratis biertje jouw kant opkomt mag je ook best háár arm eens een onopvallende aai geven.

8. Hem complimenteren

‘Jeetje, hoevaak sport jij wel niet?’, ‘Nee maar jij hebt wel echt een goed kapsel’, ‘Zo weinig mannen weten hoe ze zich moeten kleden.. Behalve jij dan’. ‘Wow, kun je al die glazen met één hand tillen?’ And so on..