Renée
Renée Life 27 okt 2018
Leestijd: 3 minuten

Shoproute 9 Straatjes: de leukste adresjes voor een middag shoppen met de meiden

Vergeet de Kalverstraat. Als je leuk in Amsterdam wil shoppen ben je bij de Negen Straatjes in het gezellige centrum pas echt goed aan het adres. Sla de H&M een keer over en scoor hier alle mooie items voor het komende seizoen. Beautify geeft je tips voor de leukste winkels én de shoproute.

Winkelen in de Negen Straatjes

Je kunt onwijs goed winkelen in de Negen Straatjes. Daarom is het hoog tijd om met je vriendinnen erop uit te gaan, maar voordat jullie gaan is het wel zo handig om deze tips nog even te lezen. Weet je meteen waar je de leukste kleding van dit moment shopt, bijvoorbeeld.

1. We Are Labels

We Are Labels heeft inmiddels heel wat vestigingen door Nederland, waarvan je er eentje in de Negen Straatjes vindt. Hier shop je merken zoals Ellesse, Dr. Denim, Minimum en Second Female.

Adres: Herengracht 356

2. Episode

Vintage walhalla Episode vind je ook in de Negen Straatjes. Ben je nog op zoek naar een vintage Levi’s? Dan ben je hier aan het goede adres.

Adres: Berenstraat 1

3. JOZ

Bij JOZ vind je een combinatie van fashion en hebbedingetjes. Met inmiddels twee winkels in de Negen Straatjes ben je wel even zoet.

Adres: Berenstraat 29 en Huidenstraat 26

4. The Darling

Sla The Darling in de Runstraat zeker niet over. Het is een klein winkeltje, maar we weten zeker dat je hier iets gaat kopen.

Adres: Runstraat 4

5. Envii

Het Deense Envii is met de mooie en vooral betaalbare mode in de Negen Straatjes neergestreken. Mag echt niet op je lijstje ontbreken als je hier in de buurt bent.

Adres: Hartenstraat 9II

6. Mint Mini Mall

Als je nog een cadeautje moet kopen is Mint Mini Mall een super leuk winkeltje om eens naar binnen te gaan. Zie hier maar eens met lege handen naar buiten te komen.

Adres: Runstraat 27

7. Samsøe & Samsøe

Als je salaris net gestort is Samsøe & Samsøe voor jou de ultieme winkel om te shoppen. Ze verkopen hier fantastische Scandinavische kleding.

Adres: Wolvenstraat 31

8. Fabienne Chapot

Fabienne Chapot is een leuk Nederlands modemerk met toffe kleding. Ben je gek op coole printjes? Dan vind je hier kleding waar je sowieso complimenten over krijgt.

Adres: Hartenstraat 7

9. Love Stories

De mooiste lingerie van Love Stories vind je gewoon in de Negen Straatjes. Bezoek de winkel op het volgende adres en neem een goedgevulde portemonnee mee.

Adres: Herengracht 298

10. My Jewellery

Voor betaalbare sieraden en kleding die nu helemaal in zijn weet je dat je bij My Jewellery moet zijn. Gelukkig is er nu eindelijk een winkel in Amsterdam.

Adres: Hartenstraat 12

11. OU. Boutique Stories

In de Reestraat mag je OU. niet overslaan. Ze verkopen onwijs veel merken en of je nu op zoek bent naar een tasje of een te chille trui, je vindt het hier.

Adres: Reestraat 16

Shoproute Negen Straatjes

Houd de onderstaande kaart erbij tijdens het shoppen. Dan weet je zeker dat je alle winkels kunt vinden:

Shoproute Haarlem: de leukste adresjes om in één middag alle hotspots te bezoeken