Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 31 aug 2018

Bewezen: de ware liefde vind je in het vliegtuig dus boek je volgende reisje maar alvast

Het vinden van de prins op het witte paard gaat niet voor iedereen zomaar. Er gaan heel wat ongemakkelijke dates en gebroken harten aan vooraf. Ben jij op zoek naar de ware liefde? Boek dan een vliegvakantie, want de kans is heel groot dat je hem in het vliegtuig treft.

Uit nieuw onderzoek van de Britse bank HSBC blijkt namelijk dat 1 op de 50 mensen zijn of haar ware liefde in het vliegtuig ontmoet. Je zit tijdens een vliegreis heel lang met elkaar opgescheept. Dus als je dan een knappe jongen naast je hebt zitten, kun je kennelijk maar beter je slag slaan.

Niet zo stijlvol op reis

Aantrekkelijk op reis? Wij niet. Gehuld in een joggingbroek, grote trui en met koptelefoon, kruipen we het liefst helemaal weg in onze stoel. We hopen altijd op een stoel bij het raam. En als onze gebeden echt verhoord worden, is de stoel naast ons leeg.

Ongestoord een filmpje kijken doen we dan ook het liefst. Al helemaal als we alleen reizen. Want onze nachtmerrie is toch wel dat er iemand naast ons komt zitten die continu tegen ons aan blijft praten. De horror.

De ware liefde vinden

Maar als we dit onderzoek mogen geloven, is het dus een beter idee om wél een gesprekje aan te knopen met die mannelijke medereiziger. Want het kan zomaar zijn dat jullie een klik hebben en heel goed bij elkaar blijken te passen.

Dit geldt voornamelijk voor soloreizigers, trouwens. Van de ruim 8000 ondervraagden uit 141 landen, maakt meer dan de helft een praatje maken met een vreemde op de stoel naast hem of haar. En daar slaat de vond dan best vaak over.

Dus. Wilde je altijd al een keer in je eentje op reis gaan én ben je single? Dan heb je nu nog een reden om de stap te zetten en alleen op reis te gaan.

Ga je telkens terug naar je foute ex? Dit is waarom dat serieus ongezond is

Mirror.uk

Reageer op artikel:
Bewezen: de ware liefde vind je in het vliegtuig dus boek je volgende reisje maar alvast
Sluiten