Jorine Beemster
Jorine Beemster Gezondheid 8 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Twijfel je nog over een nieuwe tattoo? Dit zijn dé tattoo trends van 2019

Twijfel je over het zetten van een (nieuwe) tattoo? Logisch, want hij zit er voor altijd. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je hem je leven lang mooi blijft vinden. Waarschijnlijk heb je al heel lang nagedacht wat voor tattoo je wilt, maar als je nog een beetje inspiratie zoekt hebben we hier wat ideeën.

Net als modetrends zijn er ook tattootrends. Waar je vroeger iedereen met een tattoo op de onderrug zag, zie je nu juist kleine subtiele tattoo’s. Ook 2019 brengt weer nieuwe tatoeage trends met zich mee. Wij zetten ze voor op een rijtje.

1. Dieren

We schreven al eerder over dieren tattoos, maar nu is het een feit: dieren tattoos zijn dé trend op dit moment. Vogels, tijgers, vlinders of je favoriete huisdier, het kan allemaal. En als je niet van een klassieke tattoo houdt, denk dan eens aan een dier in combinatie met geometrische lijnen.

2. Tussen je borsten

Een subtiele plek die niet iedereen te zien krijgt. Sierlijk en sexy, precies wat we zoeken. Het is wel handig om een hoge pijngrens te hebben, want pijnloos is deze tatoeage niet.

3. Tropische vibe

Na terugkomst van een tropische reis gaan veel mensen richting een tattooshop om hun reis te vereeuwigen. Tropische vakanties zorgen vaak voor tatoeages met een zonnige vibe. Golven, palmbomen, lotussen en ananassen heb je waarschijnlijk al regelmatig voorbij zien komen, maar ook mandala’s zie je nu steeds vaker.

4. Groot, groter, grootst

Hoewel het nog super hip is om kleine tattoos te laten zetten, komen ook de grote tattoos weer terug. Tattoos zijn steeds normaler geworden. De tattoo begint daarom steeds meer zijn negatieve imago kwijt te raken. Hij mag gezien worden en daarom kiezen steeds meer mensen voor een zichtbaardere tattoo.

Dit is werkelijk álles wat je wilt weten over tattoo’s