Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 11 sep 2019

Ware liefde: zo weet je dat jij je wederhelft hebt gevonden

Niet iedereen heeft even veel geluk bij het vinden van zijn of haar wederhelft. Als je degene al wel hebt gevonden dan mag je van geluk spreken. Het voelt bijna bovennatuurlijk, zo sterk is jullie band. Soulmate, wederhelft of je geestverwant. Genoeg woorden voor iets heel speciaals. De volgende acht dingen zijn het levende bewijs dat je je wederhelft hebt gevonden.

Hij geeft je rust

Alleen al bij het zien van zijn gezicht slaak je een zucht van opluchting. Je hebt je die dag nog druk gemaakt over die onbeleefde meneer in de winkel of het gedrag van die idiote automobilist. Zodra je hem ziet vergeet je dat allemaal en komt er een bepaalde rust over je heen. Je voelt je zen, een gevoel wat niemand anders jou zo snel kan geven.

Je bent niet bezig met andere mannen, met andere liefdes, of spannende avonturen, je leven met hem voelt compleet.

Een blik zegt genoeg

Hij kan aan je ogen zien wat er aan de hand is. Ook al hou je vol dat er niets aan de hand is dan nog weet hij wel beter. Hij ziet direct als er iets is. Ook van tien meter afstand. Ontkennen heeft dan ook weinig zin. En dat is stiekem wel heel erg fijn.

Hij weet echt wie jij diep van binnen bent

Ook als jij een rotstreek uithaalt of je niet helemaal jezelf bent op een feestje. Hij weet precies wie jij bent en waar je voor staat. Je hoeft jezelf dan ook nooit te verdedigen. Hij kent je door en door. Hij heeft de moeite genomen om je te leren kennen, en je te waarderen voor wie jij écht bent.

Hij maakt je een beter mens

Deze man maakt jou een beter mens. Hij benadrukt je goede eigenschappen en zorgt ervoor dat jij die ook iedere dag kunt tonen. Hij zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf bent. En iets mooiers kun je je niet wensen toch?

Hij is er altijd voor je

Of hij je nou aan de andere kant van het land moet ophalen omdat je de laatste trein hebt gemist of omdat je gewoon zomaar emotioneel bent. Hij is er gewoon ALTIJD.

Jullie zijn één

Je voelt je één met je wederhelft. Ook al is hij niet bij je dan nog voelt het alsof jullie samen zijn. Zelfs de grootste afstand maakt jullie niet minder hecht.

Hij gelooft in je

Hoe ontzettend fijn is het als iemand jou door dik en dun steunt, je motiveert, je aanmoedigt, en achter je staat. Niemand kan alles alleen, en het feit dat hij in je gelooft met heel zijn hart, dat helpt jou om te komen waar je bent.

Hou ‘m stevig vast, want dit is hét.

Reageer op artikel:
Ware liefde: zo weet je dat jij je wederhelft hebt gevonden
Sluiten