Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 15 sep 2015
Leestijd: 6 minuten

WAT?! Je hebt een heel ander sterrenbeeld dan je altijd dacht en dit is wat je nu voor horoscoop hebt

Als je altijd dacht dat je een typische Leeuw, Weegschaal of Steenbok was, dan zul je waarschijnlijk in een identiteitscrisis belanden. Want het blijkt dat alle sterrenbeelden heel anders zijn dan je altijd had gedacht. Eh, WAT?!
Wij waren behoorlijk in shock toen we dit nieuws hoorden. Want hoe kan dat nou? Je voelt je een typische Weegschaal en dan blijk je ineens een Maagd. En als je een Leeuw was, ben je eigenlijk een Kreeft. En dan ben je inderdaad een héél ander persoon dan wat je altijd dacht.

Om het nog ingewikkelder te maken: er is zelfs een nieuw sterrenbeeld bijgekomen. Namelijk Ophiuchus of in het Nederlands Slangendrager. Als je tussen 29 november en 17 december bent geboren dan is dit jouw sterrenbeeld.

WHY???

Waarom? Waarom? Het blijkt te maken te hebben met de stand van aarde ten opzichte van de zon. Die is simpelweg veranderd in de drieduizend jaar dat sterrenbeelden werden bedacht.

Parke Kunkle, astronoom van de Minneapolis Community and Technical College, ontdekte een paar jaar geleden al dat er niets meer klopt van de sterrenbeelden. En nu heeft ook de NASA alles op de schop gegooid. Lekker dan.

De nieuwe horoscoop

Mocht je denken dat jij toch écht een Tweeling, Stier of Waterman bent, dan heb je het waarschijnlijk mis. Want 86 procent van de mensen heeft ineens een ander sterrenbeeld. Check snel hieronder wat je horoscoop eigenlijk is.

Steenbok: 20 januari – 16 februari
Jij bent iemand die altijd je afspraken en beloftes nakomt. Je bent integer en je houdt je aan je woord. Verder ben je onafhankelijk en praktisch ingesteld. In de liefde leg je de lat hoog. En terecht, want jij bent het waard girl.

Waterman: 16 februari – 11 maart

Mensen noemen jou vaak ‘gek’. Maar eigenlijk ben je gewoon exentriek. Je bent altijd wel in om iets nieuws te proberen, iets raars te doen of te experimenteren. Je vrienden zijn alles voor je. Misschien zijn ze zelfs belangrijker dan je lover. Verder wil iedereen graag bij je in de buurt zijn. Als jij in de spotlights staat, ben je helemaal in je element.

Vissen: 11 maart – 18 april
Jij bent dromerig, romantisch en gevoelig. Maar pas wel op. Want doordat je iedereen graag te vriend wilt houden, vergeet je nog wel eens je eigen wensen en verlangens. Je leeft voor de liefde. Je vindt het heerlijk.

Ram: 18 april – 13 mei
Jij houdt graag de touwtjes in handen en je bent dan ook een geboren leider. Je hebt een doel en een missie en laat je niet snel uit het veld slaan. Sporten vind je heerlijk om stoom af te blazen. Ben je in een luie periode? Hm, dan zit je toch niet helemaal lekker in je vel.

In een relatie ben je soms een beetje huiverig om te settlen, hoe leuk je iemand ook vindt. Je bent namelijk bang dat de verveling toeslaat, maar dat zal echt wel goedkomen hoor, Ram.

Stier: 13 mei – 21 juni
Stieren zijn trots en koppig. Jij houdt voet bij stuk. Verder hou je van luxe en comfort. Kamperen is bijvoorbeeld niet echt aan jou besteed, liever breng je tijd door in een goed hotel. En van mooie tassen en schoenen wordt je ook heel blij. Verder ben je ook heel sensueel…

Tweelingen: 21 juni – 20 juli
Tweelingen zijn snel verveeld. Je wilt waarschijnlijk van alles tegelijk. Je bent een beetje rusteloos en gaat graag op reis. In communiceren ben je een ster. Je zou hier wel eens je beroep van kunnen maken. Al ben je in roddelen ook een ster. Oeps. Verder ben je een echte flirt, maar zodra iemand te dicht bij komt, ben jij alweer bezig met je volgende ‘project’.

Kreeft: 20 juli – 10 augustus
Als Kreeft ben je gevoelig en zorgzaam. Een tikkeltje huiselijk misschien. Want je vond het vroeger maar wat fijn om tijd door te brengen met je familie. Ooit wil je dat voor jezelf. Maar eerst vertroetel je je geliefde. Met eten, met massages, you name it.

Leeuw: 10 augustus – 16 september
Jij staat graag in het middelpunt van de belangstelling. En stiekem vind je het heerlijk als mensen zeggen hoe leuk, aardig, goed ze je vinden. Verder ben je hartelijk en zit je vol creativiteit. In de liefde ga je voor niets minder dan de ware. Je geniet van meeslepende liefde die je hele leven opslokt. Als je de man voor jezelf hebt gevonden, dan ben je loyaal en laat je hem nooit meer gaan.

Maagd: 16 september – 30 oktober
Maagden zijn perfectionisten. Je wilt iets pas doen – op je werk bijvoorbeeld – als je zeker weet dat je het kunt. Maar ook je vrienden moeten aan strenge eisen voldoen. Oeps, misschien een beetje oppassen dat je geen snob wordt. Gelukkig compenseer je dat met je zorgzaamheid en behulpzaamheid. Verder ben je heel intellectueel. Je leest graag en daagt graag je hersenen uit.

Weegschaal: 30 oktober – 23 november
De eeuwige zoektocht naar balans speelt een belangrijke rol in je leven. Al vind je het wel lastig om knopen door te hakken. Je houdt van schoonheid en weelde. Je ziet er zelf graag tiptop uit, maar je wilt je ook omringen met mooie spullen. Liefde en relaties spelen een belangrijke rol in je leven. En je bent diplomatiek. Waardoor je ruzies en onenigheden altijd wel weer in harmonie weet te brengen. Pas wel op dat je hem niet te veel pleaset.

Schorpioen: 23 november – 29 november
Jij bent een ware verleider, een femme fatale. Mannen wind jij moeiteloos om je vinger. Helaas voor hen, voor jou is het vaak slechts een spel. Want je houdt van uitdagingen. Ook in je werk trouwens, of in ervaringen die je op doet. Zolang je een adrenaline kick krijgt, ben jij op je best.

Slangendrager: 29 november – 17 december
Over het sterrenbeeld Slangendrager of Ophiuchus is nog niet heel veel bekend. Althans, niet wat het betekent voor je persoonlijkheid. Er zijn zelfs astrologen die beweren dat dit teken helemaal niet thuishoort in de dierenriem. Omdat astrologie (horoscopen) nou eenmaal heel anders is dan astronomie (sterrenkunde).

Toch is het helemaal niet verkeerd om onder Ophiuchus geboren te zijn. Je bent dan namelijk een geboren leider en straalt autoriteit uit. Je wilt altijd nieuwe dingen leren. Ook kleed je je graag flamboyant en kleurrijk, want je staat graag in de belangstelling.

Boogschutter: 17 december – 20 januari
Jij bent een rasoptimist. Zelfs als alles mis gaat in het leven ben jij nog in staat de bright side of life te zien. En dat is een kwaliteit die je zeker mag koesteren. Je bent verder avontuurlijk en reislustig. Je wordt snel verliefd, maar je vrijheid is misschien wel belangrijker voor je dan je lover.

nrcibtimesnasaElle