Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 27 mei 2015
Leestijd: 4 minuten

Wat vrouwen écht willen: 6 x hoe wij willen dat hij ons laat voelen

Zoals iedere woensdag komen wij op voor de vrouw en vertellen we haar mening. Hardop. Dit keer vertellen we welke gevoelens we van hem willen krijgen wil hij de ware zijn, de perfecte boyfriend en de perfecte lover. Voordat wij vrouwen onszelf helemaal kunnen geven aan een man en vol voor hem kunnen gaan is het belangrijk dat hij ons bepaalde gevoelens geeft. Tuurlijk moeten we verliefd zijn, tuurlijk willen we dat hij van ons houdt. Maar soms zijn er nog andere gevoelens die heel belangrijk zijn en ook wel eens mogen worden benadrukt.

Het houdt namelijk niet op bij een enkel kusje of misschien wat verderop in de relatie de woorden ‘ik hou van je’. Bij een flirt, het dateproces, de relatie en uiteindelijk het huwelijk verwachten wij wel wat meer. Er zijn zeven gevoelens die hij bij ons teweeg moet brengen willen we ons volledig kunnen overgeven.

Op het moment dat dit gebeurt, dan gaan we er echt vol voor. Dan durven we onszelf bloot te geven aan hem, van hem te houden en hem lief te hebben, iedere dag weer.

1. Hij zou je gelukkig moeten maken

Je kunt een passievolle relatie hebben met veel downs die ervoor kunnen zorgen dat jij in een dip raakt. Of dat je niet lekker in je vel zit. Relaties waardoor je je veel zorgen maakt heb je ook. Maar dat is niet hoe het hoort. Hij hoort je gelukkig te maken. De grootste (glim)lach te geven die er bestaat. En misschien lukt dat niet iedere dag, maar wel minimaal 360 dagen per jaar.

2. Hij zou je sexy moeten laten voelen

Het is zo fijn als je man ervoor zorgt dat jij jezelf ontzettend sexy voelt. Als hij durft uit te spreken dat jij voor hem de meest sexy vrouw bent die er bestaat. En dat hij helemaal geen Victoria’s Secret Angel wil hebben, maar gewoon jou. Om je vormen, je gezichtje, je benen, en misschien zelfs wel om je grote teen die jij afschuwelijk vindt. Op het moment dat hij jou dit gevoel geeft durf jij jezelf ook eerder bloot te geven. Het maakt jullie relatie beter, echt.

3. Hij zou je het gevoel moeten geven dat je intelligent bent

Laten we eerlijk zijn, niemand wil zichzelf dom voelen toch? Het zit ‘m vaak in de ‘kleine’ opmerkingen. Als je vaak hoort dat je een domme opmerking maakt, of vaak ziet dat hij zijn wenkbrauwen omhoog duwt en met spottende ogen naar jou kijkt ‘wat zeg je nou weer’, daar word je klein van. En dat is niet de bedoeling. Je hoeft niet het gevoel te hebben dat je het hoogste IQ hebt, maar het is wel fijn als hij je kennis waardeert, naar je luistert en je niet ziet als dat ‘domme blondje’.

4. Hij zou je het gevoel moeten geven dat jij een powervrouw bent

Want dat ben je. Jij maakt zelf beslissingen, leidt je eigen leven, kiest je eigen carrièrepad, en je vormt jezelf. Al jarenlang. Niemand wil het gevoel hebben dat hij of zij middelmatig is, of er niet toe doet. Hij hoort vertrouwen in jou te hebben, in iedere stap die je neemt.

5. Hij zou je het gevoel moeten geven dat je enorm vrouwelijk bent

En dat zit ‘m vaak in de kleine handelingen en aanrakingen. Als hij met jou omgaat alsof je ‘one of the guys bent‘ dan voel je je op een gegeven moment niet meer de vrouw thuis. Als je een ‘boks’ krijgt in plaats van een kusje, een schouderklop in plaats van een knuffel, dan voel je je niet echt zijn vriendin toch? Plus het zou fijn zijn als hij oog heeft voor je mooie rondingen, je vrouwelijke lippen en je lange bambi wimpers. Jij bent de vrouw naast hem, hij mag de man uithangen.

6. Hij zou je het gevoel moeten geven dat jij de enige bent

Een man hebben die continu naar andere vrouwen kijkt, veel flirt (zelfs als jij in de buurt bent) of ook nog andere contacten heeft op zijn WhatsApp, dat wil geen enkele vrouw. Wij willen de enige zijn voor hem. Zijn ziel, zijn hart, zijn leven. En natuurlijk kijken we wel eens naar anderen, en natuurlijk flirt ook jij wel eens, maar niet continu en niet overal. Dat doe je niet. Je hebt niet voor niets een relatie, toch?

7. Hij zou je een veilig gevoel moeten geven

Dat plekje in zijn armen, ken je die? Als hij twee armen om je heenslaat en je dicht tegen hem aandrukt, dat is het veiligste plekje op aarde die er bestaat. Hij moet dat durven en willen doen. Of voor je opkomen als je bang bent, je helpen als je je niet veilig voelt, de man zijn die naast jou staat als je hem nodig hebt. Dat willen wij. Altijd en iedere dag weer.