Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 12 nov 2016
Leestijd: 2 minuten

Wat vrouwen écht willen: Deze 6 eigenschappen zoekt iedere vrouw in een man

God o god. Wat hebben wij meisjes ook een uitgebreid wensenlijstje. Naast dat onze prins op het witte paard een geweldig uiterlijk moet hebben, hebben we nog meer wensen wat betreft zijn innerlijk. En deze zes eigenschappen willen wij hoe dan ook terug zien in de man van onze dromen.

1. Zorgzaam

Elke vrouw wil een man die voor haar zorgt. Die haar naar de huisarts brengt als het nodig is, een man die haar ophaalt omdat het donker is, een man die áltijd luistert naar jouw zorgen. Een man die zich zorgen om jou maakt en dat ook laat blijken. Want ondanks dat vanuit vroeger de vrouw zorgt, hebben wij die zorg van hem nét zo hard nodig.

2. Doorzettingsvermogen

Een man die ergens hard voor wil en kan werken. Ook als het even tegenzit. Een man die ondanks tegenslagen tóch doorzet om die ene droombaan te krijgen, of die er alles aan doet om de verbouwing eigenhandig maar dan wel écht af te maken. Want een vent die opgeeft, is geen écht vent. Daar zijn we het allemaal over eens.

3. Passie

Je wilt een man die passie heeft voor jou en jullie relatie. Zowel emotioneel als fysiek. Een man die de liefde met je bedrijft uit passie, en niet alleen uit lust. Maar ook een man die een eigen passie heeft. Of dit nou sport, zijn werk of iets creatiefs is. Niet aantrekkelijker dan een man die voor iets of iemand één en al passie uitstraalt.

Mr Right vinden

4. Humor

Want een man die geen grapjes kan maken of lachen is geen leven. We willen een man die ons aan het lachen kan maken, maar ook om jou kan lachen. Want eerlijk is eerlijk, een man met humor maakt je relatie een stuk luchtiger en gezelliger.

5. Dedication

Een man die écht voor jou kiest. Ook als het even tegenzit. Een man waar je op aan kunt, ook als alles lijkt fout te gaan. Iemand die over jullie strubbelingen spreekt en vervolgens een oplossing zoekt. En hoe dan ook je altijd trouw zal zijn. Als een man écht dedicated is, is het pas hubby-material. En met oog op de toekomst kan dat nog wel eens heel belangrijk zijn.

6. Levenslust

Een man die het leven omarmt, het leven als één groot feest ziet. Hij houdt ervan om leuke dingen te doen, en barst van de energie. Zelfs als het leven even niet mee zit, dan nog weet hij je te vertellen hoe mooi het leven is. En zeg eerlijk, dat maakt ook jouw leven een stukje mooier.

LEES OOK: Wat vrouwen écht willen: 4 dingen die wij echt willen in een relatie