Rosa Tettero
Rosa Tettero Love & Seks 12 nov 2016
Leestijd: 3 minuten

7 redenen waarom mannen stoere vrouwen o zo aantrekkelijk vinden

Jij bent stoer. Jij zegt waar het op staat, bent direct, deinst niet terug voor een uitdaging. Jij bent gewoon een powerlady die de wereld aan kan. Misschien schrikt het mannen in eerste instantie af, uiteindelijk komt hij erachter dat stoere vrouwen vreselijk aantrekkelijk zijn.

1. Je bent direct en eerlijk

Omdat je zo direct bent en altijd zegt waar het op staat kan hij jou vertrouwen. Wanneer hij problemen of levensvragen heeft zal jij hem benaderen met waardevolle inzichten. Jij houdt hem niet tegen en je liegt niet tegen hem. Onrecht kun je écht niet tegen, net zoals je lover. Hij weet dat wanneer hij jou écht erg zou kwetsen, hij je kwijt is.

2. Je kunt een goede discussie wel aan

Jij bent geen softie. Wanneer een man het niet met je eens is kan hij dat makkelijk uitspreken, jij slaat niet dicht en hebt je weerwoord klaar. Hij vindt het woest aantrekkelijk dat jij je mening geeft en wel een stevige discussie met hem kan voeren. Jij raakt niet van slag. Mannen houden van een zelfverzekerde vrouw die hen weten te overtuigen. Een tikkeltje dominantie is sexy.

3. Je neemt de leiding in bed

Ook hier komt je dominante kant naar boven en dat vindt je man helemaal niet erg. In bed ben je een beest en neem je graag de leiding. Daarom kan hij jóu ook met zijn wildste fantasieën verrassen want jij kunt wel wat handelen en houdt wel van een beetje spanning. Voor hem een heel groot pluspunt, met jou is seks nooit saai.

Een stoere vrouw zijn

4. Je hebt een sterke mening

Hij weet precies wat hij aan jou heeft en dat waarderen mannen. Stoere vrouwen zullen het niet moeilijk vinden om te zeggen wat ze vinden en dat vindt de man helemaal prima. Jij bent geen twijfelkont, kan makkelijk knopen doorhakken en als je het ergens niet mee eens bent dan zeg je dat. Hij vindt het stiekem heel sexy en stoer dat jij zo’n sterke mening hebt en hem wel eens tegenspreekt.

5. Je durft alles

Je gaat zo met hem skydiven, survivallen in de jungle of racen in een razendsnelle auto. Hij kan met jou een hoop avontuurtjes beleven en jij bent echt geen bange schijterd. Waar andere meisjes misschien wel doodsangsten uit staan, kan hij jou óveral mee naartoe nemen. Maar niet alleen die adrenaline kick delen jullie. Jij neemt makkelijk het woord en bent open tegen zijn vrienden. Dat vindt hij heel aantrekkelijk aan jou.

6. Jij laat hem zijn eigen leven leiden en dat doe je zelf ook

Je laat hem los, vertrouwt hem en je doet lekker je eigen ding. Je zult niet bang zijn dat hij vreemdgaat, want jij barst van het zelfvertrouwen en dat is ook niet zo gek want je bent gewoon een heel mooie, stoere vrouw. Hij bewondert je daar om. Je respecteert zijn keuzes en laat hem de man zijn die hij wil zijn. Aan de andere kant leid jij ook je eigen leven en hij hoeft jou niet aan het handje te houden.

7. Jij praat niet negatief over jezelf

Jij bent trots op wie je bent. Je lover vindt het heel fijn dat hij geen zeurende vrouw aan zijn arm heeft. Niets is irritanter dan de vraag: ‘Vind je me niet te dik?’ Jij ziet alle positieve dingen in van het leven en dat maakt jouw boy ook helemaal happy.

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen: 6 tekenen dat je stiekem ook een beetje testosteron hebt