Metro
Metro Sterrenbeelden 25 apr 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 17

e hebben weer een horoscoop voor je klaar staan! En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 17 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 17

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Dat jij goed in balans bent, komen jou en anderen deze week goed uit. Als er paniek ontstaat, houd jij het hoofd koel. Men is jou daar na afloop zeer dankbaar voor. Je mag best trots zijn, want dit kan niet iedereen.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Een familielid zal het één en ander aan te merken hebben op je leven. Vergeet niet dat het jouw leven is. Er heeft altijd wel iemand wat te klagen. Wees gelukkig met je leven. Laat je niet uit het veld slaan, maar geef je eigen mening.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Jij krijgt deze week veel sympathie en liefde van je geliefden, zonder dat jij er voor je gevoel iets bijzonders voor hebt gedaan. Dat is nog eens even een meevaller. Geniet er van, je zult het op de een of andere manier toch wel verdiend hebben.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Het lijkt wel alsof iedereen deze week contact met jou opneemt. Je kunt je verheugen in een grote populariteit. Dat vergt enige aanpassing van je bestaande plannen. Je zult meer tijd moeten vrij maken voor je sociale leven. Maar gezellig is het wel!

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Toon deze week dat jij je niet zonder slag of stoot gewonnen geeft. Toon je interesse in het geheel en ontplooi nieuwe initiatieven. Dat zal de andere partij zeker het gevoel geven dat er wat aan wordt gedaan en dat er kansen zijn op verbetering.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Jouw charisma trekt andere mensen aan. Mensen vertrouwen op je en ze geloven direct wat jij te zeggen hebt. Kijk wel uit. Blijf andere mensen de ruimte geven die ze nodig hebben om zelf ook te groeien. Daarmee schep je ook nog eens meer vertrouwen.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Deze week ontstaan er problemen om je heen. Laat je daardoor niet afschrikken. Je kunt je plan gewoon doorzetten. Met jouw diplomatieke aanpak kun je immers deze problemen net zo snel weer laten verdwijnen, als ze zijn opgedoken.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Laat je deze week verleiden door de bloeiende fantasie van je partner. Je kunt je daar gelukkig helemaal in vinden. Wees wel eerlijk. Dat wordt voor jullie een heerlijke tijd. Vertel eerlijk wat jij wel prettig vindt, je partner waardeert dat.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Breng je ambities niet over op je partner, maar ga zelf met de vervulling van je droom of dromen aan de slag. Alleen als je het zelf doet, geeft het je echte voldoening. Met jouw manier van werken maak je nog je partner nog jezelf gelukkig.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Jij kunt deze week in alle rust je plannen waarmaken. De emotionele rust die je van binnen voelt maakt dat mogelijk. Maak er gebruik van. Je voelt je na afloop voldaan. De dingen die je al zo lang wilde, zijn eindelijk de waarheid geworden.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Je hoeft niet alles zelf te doen. Er zijn genoeg mensen in je omgeving te vinden die je graag een handje helpen. Doe jij jouw dingen, doen zij hun dingen. En al doen zij het anders, het resultaat zal misschien wel beter zijn.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Pas deze week echt op je tellen. Let op als jij je grens hebt bereikt en ga zeker niet over je grenzen heen. De gevolgen zullen je anders nog weken bezighouden. En dat terwijl jij nou net deze week zin hebt om eens lekker gek te doen.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO