Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

‘Tinder Swindler’ Simon Leviev gaat blijkbaar wel eens stappen met Lil Kleine en wij zijn compleet in de war

Als je denkt alles gehad te hebben.. dan heb je het mis. Simon Leviev, beter bekend als The Tinder Swindler, schijnt rapper Lil Kleine goed te kennen. Zó goed.. dat ze zelfs wel eens samen op stap gaan.

HUUUUH.

Op stap met de Tinder Swindler

Simon Leviev, oftewel Shimon Hayut, heeft de afgelopen weken niet stilgezeten. Hij verscheen in februari op Netflix als de grote Tinder Swindler en daar zagen we ‘t bizarre verhaal van een Israëlische oplichter en zijn slachtoffers. Simon heeft inmiddels een eigen TikTok-kanaal, wil graag een eigen tv-show én hij heeft zelfs een interview gegeven samen met zijn nieuwe vriendin.

Toch werd hij een tijdje geleden aangeklaagd door de échte Leviev-familie en even leek het erop dat zijn ‘plannetje’ in duigen zou vallen.

Luxe leventje

Simon leeft momenteel nog steeds in luxe en hij rijdt regelmatig in dure auto’s, vliegt in privéjets en hij eet in de beste restaurants ter wereld. Ook omringd hij zich met mooie vrouwen én celebs. Hij stapt zelfs met Lil Kleine, zo geeft hij toe tijdens een Instagram-livesessie. Zo zouden ze elkaar gezien hebben in de Amsterdamse club Mad Fox en ook op Ibiza: “Lil Kleine vindt me erg leuk, we hadden lol”. Ook laat Leviev weten dat hij Martin Garrix kent. Maar goed, met hem weet je ‘t maar nooit..

Aha! Zo herken je oplichters op dating-apps

Oplichter

Hayut deed zich naar verluidt voor als de zoon van de Israëlische zakenman en de zogenaamde “King of Diamonds”, Lev Leviev. Hij gebruikte de naam Simon Leviev op Tinder en verleidde vrouwen met dure cadeaus en privéjets voordat hij hen enorme hoeveelheden geld aftroggelde.

The Tinder Swindler gaf gisteren zijn eerste interview en dit heeft hij te zeggen