Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Oh no: Love Island-winnaars Job en Esmee hebben relatie verbroken

Ken je ze nog? Hét it-koppel uit de vorige editie van Love Island? We hebben het natuurlijk over de Brabantse Job Stevens en Esmee Cox. Het was al vrij snel duidelijk dat deze twee écht voor elkaar gemaakt waren want ze lachten, zoenden en knuffelden er flink op los. Ze wonnen het programma dan ook zonder twijfel en eenmaal thuis trokken ze bij elkaar in. Toch heeft het sprookje geen stand gehouden..

SAD.

Job en Esmee Love Island

Esmee plaatste gisteravond een Instagram Story met de verdrietige mededeling dat zij en Job uit elkaar zijn. “Met een brok in mijn keel moet ik jullie helaas het volgende mededelen: Job en ik hebben besloten om onze relatie te beëindigen”. Ook laat ze weten dat ze de tijd neemt om dit te verwerken: “Wij hopen dat jullie het kunnen respecteren dat dit iets tussen ons twee is. Ik neem even een stapje terug en wil jullie alvast bedanken voor jullie begrip”.

esmee
Bron: @esmeecox

Heel erg verdrietig nieuws dus. Wij wensen de twee veel sterkte! Want zo’n break-up hurts.

Liefde op Love Island

Het enige LI-koppel wat nog steeds verrrrysteady gaat? Rowenna en Donny. Ze hebben een tijdje gedate en rustig de tijd genomen om elkaar te leren kennen en dat lijkt z’n vruchten af te werpen. Het was een tijdje stil op Instagram maar afgelopen oktober lieten ze eindelijk iets van zich horen; ze waren (en zijn!) nog steeds dolgelukkig samen.

Toch nog een klein beetje goed nieuws.

Donny en Rowenna uit Love Island: hoe zit het tussen die twee?