Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 25 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Twitter gaat los over Wendy uit Boer Zoekt Vrouw: is zij wel oprecht?!

In het programma Boer Zoekt Vrouw gaan vier boeren en één boerin opzoek naar de liefde. Gisteravond was alweer de tiende aflevering te zien waarin boer Jouke en boer Rob allebei een logee naar huis sturen. Het definitieve keuzemoment komt dichterbij en dit zorgt bij zowel de boeren als de deelnemers voor zenuwen. Boer Rob stuurt deze aflevering Sonja naar huis en dat betekent dat Wendy als laatst overblijft.

Kijkers van Boer Zoekt Vrouw hebben hun twijfels over de oprechtheid van Wendy tegenover boer Rob.

Boer Rob uit Boer Zoekt Vrouw

Boer Rob uit Boer Zoekt Vrouw is 51 jaar oud en is kersenteler en dressuurpaardenfokker in Gelderland. Hij is vader van een 12-jarige dochter genaamd Liza. Rob zijn grootste hobby is het maken van muziek, in het programma komt dan ook regelmatig zijn gitaar voorbij. Tijdens aflevering 10 heeft boer Rob Wendy en Sonja nog te logeren op zijn boerderij. Hij stuurt Sonja aan het eind van de aflevering naar huis.

Twitter gaat los over Wendy

“Gevleid, verward, beetje angstig, blij.. dat is eigenlijk alles wel geloof ik wat ik nu voel”, zegt Wendy tegen Yvon over wat ze voelt op het moment dat Rob haar kiest om op citytrip te gaan. Ze is gevleid dat Rob vlinders in zijn buik heeft voor haar. Yvon vraagt zich af of het wel slim is dat Rob kiest voor Wendy. Hij zet namelijk gelijk alles in op haar, terwijl ze geen gevoelens voor hem heeft. Yvon vraagt aan Wendy of ze wel met Rob op citytrip wil gaan. Na een pauze zegt ze: “Ja dat wil ik, omdat dat wel natuurlijk het begin is van ‘elkaar beter leren kennen’ en hem af en toe de mond te snoeren.” Mede door dit moment twijfelen kijkers van Boer Zoekt Vrouw over de oprechtheid van Wendy. Wat denk jij?!

Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw is één van de best bekeken datingshows op de Nederlandse televisie. De zoektocht naar liefde van deze ongemakkelijke, norse maar lieve boeren blijft geweldig om naar te kijken. Naast dat we dit jaar de boeren en boerin op televisie kunnen volgen, is er ook een webserie die vijf boeren volgt die minder brieven hebben gekregen dan de deelnemers op televisie.

Twitter gaat los over boer Rob uit Boer Zoekt Vrouw en dit is waarom