Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Twitter gaat los over boer Rob uit Boer Zoekt Vrouw en dit is waarom

In het programma Boer Zoekt Vrouw gaan vier boeren en één boerin opzoek naar de liefde. Gisteravond was de zesde aflevering te zien waarin de boeren en boerin mensen thuis krijgen voor de logeerweek. We zien hoe ze hun avond besteden met hun gasten en een deel van de volgende dag. Ook stuurt één van de boeren iemand naar huis. Na de afgelopen afleveringen hebben we al heel wat tweets voorbij zien komen over boer Jouke, Maud en Wendy. Nu is het de beurt aan boer Rob want oh boy.. wat gebeurde daar allemaal?

En dit is waarom.

Boer Rob

Boer Rob is 51 jaar oud en is kersenteler en dressuurpaardenfokker in Gelderland. Hij is vader van een 12-jarige dochter genaamd Liza. Rob zijn grootste hobby is het maken van muziek, in het programma komt dan ook regelmatig zijn gitaar voorbij. Tijdens de logeerweek heeft boer Rob Wendy, Silvia en Sonja te logeren op zijn boerderij. Boer Rob krijgt in de aflevering de vraag van Wendy “of hij ook kan luisteren”, hij laat zijn zangkunsten horen en hij stopt zijn logees in voor het slapengaan. Twitter laat zich uit over het gedrag van boer Rob.

Boer Rob kan niet goed luisteren

Wendy vraagt aan boer Rob of hij ook kan luisteren.. dit komt omdat Rob veel over zichzelf praat en soms niet heel geïnteresseerd is in de verhalen van de vrouwen die hij te gast heeft. Kijkers Twitteren hier massaal over:

Zelfgeschreven nummer

Vervolgens zingt boer Rob een zelfgeschreven nummer voor de vrouwen, ook hier hebben de kijkers via Twitter heel wat over te zeggen:

Naar bed

Boer Rob brengt aan het einde van de avond alle vrouwen naar bed door ze één voor één in te stoppen. Ook geeft hij ze allemaal drie zoenen. Kijkers vinden dit een beetje gek en kunnen het niet laten om hier ook even over te praten:

Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw is één van de best bekeken datingshows op de Nederlandse televisie. De zoektocht naar liefde van deze ongemakkelijke, norse maar lieve boeren blijft geweldig om naar te kijken. Naast dat we dit jaar de boeren en boerin op televisie kunnen volgen, is er ook een webserie die vijf boeren volgt die minder brieven hebben gekregen dan de deelnemers op televisie.

Slecht nieuws voor Boer Zoekt Vrouw-kijkers: zoon boer Hans is al bezet