Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 1 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 35

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 35 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 35

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Jij voelt je verantwoordelijk voor alles en iedereen. Laat die serieuze houding eens varen deze week. Een vrolijkere houding doet wonderen bij het andere geslacht. En dat beetje extra ontspanning zou voor jou ook heel goed zijn.

2. Stier

Je doet deze week nieuwe inzichten op, vooral op het gebied van intermenselijke relaties. Dat leidt tot verbetering. Verbetering van al je relaties, maar vooral van je liefdesrelatie. Romantiek kan niet uitblijven en daar ben jij hard aan toe.

3. Tweeling

Jouw gedrag wordt deze week niet door iedereen gewaardeerd en geaccepteerd. Vind jezelf ook niet dat je wat overdrijft? Het hoeft je dus niet te verbazen als er meningsverschillen ontstaan, zelfs met je beste vrienden. Hoe ga jij daarmee om?

4. Kreeft

Je partner voldoet niet aan je verwachtingen. Ligt dat aan je partner of aan je verwachtingen? Denk daar eens over na. En als het aan je verwachtingen ligt, kun je die dan bijstellen? Je bent zelf ook niet de makkelijkste, vergeet dat niet.

5. Leeuw

Pas op, deze week kom je alleen mensen tegen met mooie woorden maar weinig inhoud. Die blaaskaken kun jij niet gebruiken. Ga op zoek naar serieuze mensen waarmee je echt iets kunt opzetten. Laat je niet verleiden door praatjes over snel geld verdienen.

6. Maagd

Het is zaak die beslissing deze week te nemen. Je kunt beter iets doen dan niets doen. Houd de touwtjes in handen. Zo kan je bijsturen als blijkt dat je toch niet de juiste beslissing hebt genomen. Je kunt altijd weer van richting veranderen.

7. Weegschaal

Als jij op zoek bent in de liefde, dan breken vanaf deze week gunstige tijden aan. Je ontmoet binnenkort iemand. Iemand waarmee je precies op dezelfde golflengte zit. In jouw ogen gaat het om een echte droomprins(es). Kan het nog mooier?

8. Schorpioen

Dit is een gouden tijd. Je hebt geniale ideeën en je beschikt over de discipline om je ideeën om te zetten in daden. En je hebt de energie om je daar de komende tijd volop mee bezig te houden. Je omgeving accepteert en waardeert jouw activiteiten.

9. Boogschutter

Je pikt, zoals gewoonlijk, feilloos de gevoelens van andere mensen op, zowel goed bedoelde als minder goed bedoelde. Ze zijn voor jou glashelder. Je kunt de mensen om je heen dan ook zeer goed inschatten, maak daar deze week gebruik van.

10. Steenbok

Jij kunt deze week maar niet beslissen. Dat maakt je knorrig en ook anderen hebben last van je humeurige gedrag. Hak de knoop eindelijk door, want niet beslissen is in feite ook beslissen. Zorg dat je geliefden niet de dupe worden.

11. Waterman

Je hebt al veel bereikt en het eind is nog niet in zicht. Je kunt nog veel meer bereiken, je bent goed op weg. Ga op dezelfde voet door en maak gebruik van de groeimogelijkheden die komen. Je zult je dan op alle fronten gaan ontwikkelen.

12. Vissen

Niemand staat jou deze week in de weg. Geen baas, collega of partner. Een mooi moment om zaken op te pakken. Zaken die voor je toekomst heel belangrijk kunnen zijn. Realiseer je stoutste plannen, dit is misschien wel de mooiste kans ooit.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.