Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 27 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 39

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 39 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 39

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Jij hebt deze week echt de neiging, het geld dat je morgen verwacht, vandaag al uit te geven. Geef je geld niet uit voordat je het echt in handen hebt. Misschien komt het niet of heb je het toch ergens anders voor nodig.

2. Stier

Jij hebt deze week veel te veel hooi op je vork genomen. Dat trek je echt niet allemaal, ook al denk jij van wel. Bepaal welke zaken je kunt afbouwen, zodat je energie overhoudt voor de rest. Het zal de kwaliteit van je werk ten goede komen.

3. Tweeling

Je kunt met vreugde en tevredenheid je dagelijkse bezigheden volbrengen. Dat is een goede zaak en niet alleen voor jezelf. Jouw evenwichtige uitstraling heeft meer invloed op je omgeving dan jezelf in de gaten hebt. Je brengt stabiliteit in je omgeving.

4. Kreeft

Veel mensen in je omgeving krijgen de indruk dat je helemaal niet geïnteresseerd bent in hen. Als je oprecht vindt dat je dat wel bent, dan wordt het echt de hoogste tijd eens iets aan jouw houding te veranderen. Dit kan zo echt niet langer.

5. Leeuw

Jouw werk eist je helemaal op deze week. Dat is niet erg, sterker nog, het geeft jou het gevoel dat je onmisbaar bent. Met frisse energie gooi jij je dan ook op een nieuwe opgave. Men zal blij zijn met jou en je inzet en dat ook laten merken.

6. Maagd

Wees toch niet zo verlegen. Probeer deze week eens wat actiever in de gemeenschap te staan en sluit jezelf niet buiten. Dat is echt niet nodig en het kan op termijn je gezondheid schaden. Als jij niet zegt wat je bezighoudt is dat een logisch gevolg.

7. Weegschaal

Jij hebt een gevoelig binnenkantje. Dat harde schild dat je daar omheen hebt geplaatst beschermt je goed. Maar het kan je ook een gevoel van eenzaamheid geven. Laat dat schild dus eens zakken als je onder goede vrienden bent.

8. Schorpioen

Jij hebt originele ideeën, maar durf je die gedachten ook werkelijk toe te laten? Of blijf je op de gebaande paden? Wees gewoon lekker jezelf, kom uit voor wie je bent en waar jij voor staat. Dat wordt uiteindelijk toch het meest gewaardeerd.

9. Boogschutter

Laat die kritiek even voor wat het is. Je bent zo emotioneel geladen dat je de situatie niet objectief kunt benaderen. Dat kan de situatie dus slechts verergeren. Neem de tijd om de kritiek te analyseren en kom dan terug met goede argumenten.

10. Steenbok

Jij hebt de neiging je eigen zin door te drukken. Je luistert helemaal niet naar wat andere mensen te vertellen hebben. Op het werk kan dat zelfs leiden tot machtsmisbruik. Luister naar het advies van je partner, hij/zij kent jou beter dan je denkt.

11. Waterman

Je hebt een fantastisch idee, maar je durft het niet te vertellen. Niet iedereen heeft van die goede ideeën zoals jij. Wees trots op je creatieve brein. Vertel je idee en de mensen om je heen zullen versteld staan van jouw originele idee.

12. Vissen

Je bent deze week wel in voor een romantisch avontuur. Een verliefdheid komt op en het wordt een heerlijke tijd voor je. Jouw zelfvertrouwen groeit hierdoor met de dag. Logisch! Ga die dingen doen die je normaal gesproken nooit durft, maar nu wel.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.