Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 25 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Benieuwd wat deze week staat te gebeuren? Lees het in jouw weekhoroscoop van week 4

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk, of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 4

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Waterman

Jij hoeft geen problemen te verwachten deze week. Met jouw charmante uitstraling wikkel je iedereen om je kleine vinger. Alles loopt zoals jij het je had voorgesteld. Dat is voor jou wellicht een grote verandering, maar het doet je goed.

2. Vissen

Het is deze week geen goede tijd om je af te zonderen. Kom meer onder de mensen. Ga op bezoek of geef zelf een feestje. Dat zal je de komende weken een heel gelukkig gevoel schenken. Daarna kun je je met een gerust hart ook weer eens terugtrekken.

3. Ram

Jij wilt deze week een beslissing nemen over je toekomst. Bepaal voordat je dat doet eerst wat je nou eigenlijk echt wilt. Wil je een easy job, veel geld, veel tijd voor je gezin of relatie? Neem de tijd en stel je beslissing eventueel nog even uit.

4. Stier

Jij krijgt deze week op het werk de steun die je verdient. Daardoor groeit je zelfvertrouwen enorm. En je kans op een promotie groeit ook. Je zult nog wel even geduld moeten hebben, maar echt lang zal het niet meer duren.

5. Tweelingen

Door emotionele spanningen ben jij deze week enigszins vermoeid. Toch ben je in staat actief te blijven en veel werk te verzetten. Het is wel verstandig de oorzaak van de emotionele spanningen op te sporen. Alleen dan kun je de oorzaak wegnemen.

6. Kreeft

Laat je partner in zijn/haar waarde. Hij/zij gaat in de verdediging als je de aanval zo openlijk inzet. Dat is niet constructief en zal de relatie geen goed doen. Wees diplomatiek in je optreden. Iets meer begrip tonen is een wereld van verschil.

7. Leeuw

Er liggen de komende tijd mooie kansen op een romance op jou te wachten, of je nu vrijgezel bent of niet. Denk niet alleen aan de korte termijn, zeker als je al een relatie hebt. Voor singles is dit een heerlijke en zorgeloze tijd.

8. Maagd

Jij sluit jezelf deze week op in een isolement. Houd je problemen niet voor jezelf. Praten zal nieuwe inzichten opleveren. Nieuwe inzichten geven je een positievere kijk op het leven. Als je alleen blijft met je problemen, blijf je in cirkeltjes denken.

9. Weegschaal

Deze week kun je jouw remmingen loslaten. Je gaat je bezighouden met zaken waar je tot nu toe niet naar omkeek. Dat zal steeds verder gaan, als een kraan die open is gedraaid en niet meer dicht gaat. Een mooie ontwikkeling voor jou.

10. Schorpioen

De enige zekerheid in het leven is dat niets zeker is in het leven. Zorg ervoor dat je flexibel bent en blijft. Dan weet je tenminste zeker dat je goed voorbereid bent op onzekerheden en plotselinge veranderingen.

11. Boogschutter

Jij hebt deze week de neiging jezelf te overschatten. Zorg dat je daardoor niet in de problemen komt. Als je te veel hooi op je vork neemt, kun je deze problemen verwachten. Het is zonde als je zelfvertrouwen zo een deuk oploopt.

12. Steenbok

Veranderingen in je leven dwingen je deze week belangrijke beslissingen te nemen. Zorg ervoor dat je emotionele rust hebt. Zo kun je op een constructieve en positieve naar de toekomst kijken. Slechts dan neem je de juiste beslissingen.