Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 8 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 45

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 45 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 45

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Laat jouw stem horen bij die belangrijke bespreking van deze week. Wacht niet tot er om je mening wordt gevraagd. Neem zelf het initiatief. Ook jouw mening wordt zeker gewaardeerd. Jouw mening doet immers niets onder voor die van de anderen.

2. Stier

Je ontmoet deze week veel tegenslag, maar jij bent duidelijk de sterkere partij. Zorg dat je de ander aanvoelt. Dat moet voor jou toch een koud kunstje zijn. En je weet; als je de ander kent is de overwinning nabij.

3. Tweeling

Het lijkt wel of jij altijd harder moet werken dan anderen. Misschien streef jij echter wel naar betere resultaten dan anderen. Neem deze week eens wat afstand en bekijk het grote geheel. Bereik je inderdaad meer in het leven dan andere mensen?

4. Kreeft

Jij rondt deze week iets belangrijks af. Sta een keer stil bij je succes. Ren niet gelijk door, naar je volgende mijlpaal. Doelen stellen is prima, maar realiseer je zo nu en dan goed dat je ze gehaald hebt. Dan weet je weer waar je het voor doet.

5. Leeuw

Deze week kom jij tot de conclusie dat je in je leven dat moet doen waar je goed in bent. Dat levert voldoening, succes, geld en status op. Al het andere levert je slechts frustraties op. Was het een harde les? Het was zeker de moeite waard.

6. Maagd

Jij bent deze week emotioneel te begaan met de situatie. Je hebt het gevoel dat je niet meer normaal kunt functioneren. En dat is waarschijnlijk ook zo. Neem eerst afstand van de situatie en kom tot rust. Beslis dan pas wat je moet doen.

Dit zegt het sterrenbeeld van Penn Badgley over zijn rol als Joe Goldberg in You

7. Weegschaal

Jij hebt deze week meer last van stemmingen en grilligheid dan normaal. Probeer daarom wat meer te ontspannen. Deze stemmingen kunnen gemakkelijk rampen aanrichten in zowel je persoonlijk en je beroepsleven. Zorg dat je bij jezelf blijft.

8. Schorpioen

Je bent hard toe aan een beetje ontspanning. Ga deze week weer eens wat plezier maken met een paar goede vrienden. Je zult merken hoe zeer je dat hebt gemist. Laat je overhalen tot een uitje. Laat jij je partner thuis, bepaal dan eerst je grens.

9. Boogschutter

Je bent al tijden met iets bezig dat je veel tijd en energie kost, maar niets oplevert. Het wordt tijd om te stoppen. Wijd je tijd en energie ergens anders aan, bijvoorbeeld aan jezelf. Neem deze week de beslissing en bouw je activiteiten af.

10. Steenbok

Je kunt deze week met succes één van je gestelde doelen bereiken. Het zal echter niet zonder slag of stoot aflopen. Je moet er hard voor knokken, verwacht veel protest. Maar dat geeft uiteindelijk nog meer reden om trots te zijn op je resultaat.

11. Waterman

Trek je niet meteen terug als er iets niet helemaal zo loopt als jij je had voorgesteld. Je kunt zo romantisch zijn. Je partner is dan zo verliefd op je. Je partner vindt je geweldig en dat is wat telt. Kijk naar de intentie achter de reactie.

12. Vissen

Je wilt deze week die beslissing nemen, maar de tijd is er nog niet rijp voor. Alles en iedereen verstoort je gedachten. Stel die moeilijke beslissing dus nog maar even uit en je zult zien; komt tijd, komt raad.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.