Emma Toussain
Emma Toussain Gezondheid 8 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG! Starbucks lanceert nieuwe wintersmaken en die wil je proberen

De herfst is nu echt overduidelijk begonnen en dat vraagt om comfort food. Of.. comfort drankjes in dit geval. De Amerikaanse keten Starbucks heeft die boodschap goed begrepen en komt met nieuw assortiment aan ‘holiday’-koffies. Wij zijn enthousiast, want een beroemd Nederlandse koekje speelt een grote rol.

Kan jij raden om welk koekje het gaat?

Stroopwafel Latte

Je hebt het misschien al geraden, maar Starbucks lanceert de Stroopwafel Latte. Hoe leuk is dat! Kan jij geen genoeg krijgen van de koekje zelf, dan kan je je obsessie nu compleet maken met een bijpassende latte. Ook in het buitenland is de stroopwafel-koffie te krijgen, alleen dan vind je hem onder de naam Caramel Waffle Latte. Je hoeft hem de komende tijd dus geen seconde te missen.

Stroopwafel Latte
Starbucks UK

Fudge Brownie Latte

Ook nieuw is de Fudge Brownie Latte. Het klinkt als een koffie met heel veel chocola, en dat is het (gelukkig) ook! Dus heb je zin in koffie, maar ook in warme chocolademelk? Dan is dit de perfecte koffie voor jou.

Fudge Brownie Latte
Starbucks UK

Oude Starbucks favorieten

Ook andere favorieten zoals Toffee Nut Latte en de Gingerbread Latte zijn ook weer terug. Dus loop (of ren) naar de dichtsbijzijnde Starbucks-filiaal en bestel je favoriete winterdrankje!

Starbucks Secret Menu: déze koffietjes wil je gegarandeerd proberen

Koffie voor thuis

Ga jij regelmatig naar de Starbucks voor een koffie? Dan ben jij vast geen vrienden met je bankrekening. De populaire koffies staan bekend om hun relatief hoge prijzen, maar toch blijven we ze kopen. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief? Je kunt de holidayblends ook kopen voor thuis. Het enige wat je nodig hebt? Een Espresso-of een Dolce Gusto koffiemachine. Je kunt deze cupjes dan gewoon thuis gebruiken wanneer je zin hebt in een koffie. Het scheelt je toch weer geld én je hoeft de deur niet uit.

Ben jij fan van de populaire Pumpkin Spice Latte? Tsja, wij ook. Je kunt deze ook thuis maken! Hoe je dat doet, lees je hier.