Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 7 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Starbucks Secret Menu: déze koffietjes wil je gegarandeerd proberen

Het geheime menu van Starbucks is real. Naast de uitgebreide menukaart die ze hebben, bestaan er dus nog honderden geheime combinaties die je gewoon kan bestellen. Zin om eens van je klassieke favoriet af te stappen, probeer dan eens een van deze geheime drankjes.

Dit zijn onze favorieten van het Starbucks Secret Menu!

Starbucks Secret Menu

Voor de doorgewinterde fans van koffietoko Starbucks is het vast geen verrassing, maar er bestaat een geheim menu. Naast alle klassieke drankjes die op het officiële menu staan, zijn er nog zo’n 80.000 varianten op het Starbucks Secret Menu. En jawel, als je het recept hebt bemachtigd, kan je het drankje bestellen.

Van Instagram-worthy drankjes tot combinaties waar je zelf niet op zou komen: dit zijn onze favorieten. Oh, en goed om te weten: met een cryptische benaming kom je er niet. Je moet specifiek noemen wat de combinatie is.

1. Butterscotch latte

Zoete drankjes echt jouw ding? Dan is dit eentje voor jou. Bestel een latte naar keuze, met 3 à 5 pompjes toffee nut-siroop, met 3 à 5 pompjes karamelsiroop én slagroom en karamelsaus als topping. You’re welcome.

2. Cotton candy frappuccino

Grote kans dat je deze roze vriendin al eens op Instagram hebt gespot. Dit drankje kan je alleen bestellen als het filiaal frambozensiroop heeft. Check? Dan moet je een Crème Frappuccino bestellen met 1 à 2 pompjes frambozensiroop en 1 à 2 pompjes vanillesiroop. Als topping kan je kiezen voor slagroom.

3. Nutella coffee

Nutella en koffie, do we need to say more? Bestel een filterkoffie met een pompje chocoladesiroop, een pompje hazelnootsiroop en karamelsaus als topping.

4. Twix frappuccino

OMG. Deze Twix frappuccino kan je bestellen door te vragen om een karamelfrappuccino met 1 à 2 pompjes karamelsiroop met chocoladestukjes gemixt. Karamel- en chocoladesaus als topping en je wil nooit meer anders.

5. Cookies & Cream Frappuccino

Hoewel de meeste opties van het zogenaamde Starbucks Secret Menu uit Amerika komen (en dus nog maar de vraag is of je het ook overal in Nederland kan bestellen), is dit eentje die je gegarandeerd kan krijgen. Vraag om een Double Chocolate Chip Frappuccino en laat er witte mocha syrup aan toevoegen.

Oh, en nu we je aandacht toch hebben: wij vroegen een expert of koffie goed is voor je haargroei en het antwoord zal je verbazen!