Demi Rutten
Demi Rutten Life 7 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

Money money money: meer geld manifesteren? Het kan echt- en zo doe je het

Eerder schreven we al over manifesteren en hoe het je kan helpen om te krijgen wat je wil, maar wist je dat dat ook zo werkt met geld? Je zou namelijk door te manifesteren meer geld in je leven kunnen aantrekken. Wij leggen je uit hoe het zit, en ofcourse hoe je dit doet.

Stap 1: ben dankbaar voor het geld dat je nu al hebt.

Zo manifesteer je meer geld in je leven

Hoewel geld niet gelukkig maakt, is het wel fijn om er voldoende van te hebben. Wist je dat je dit voor elkaar kunt krijgen door te manifesteren? Nee, je tovert daarmee geen extra geld op je bankrekening, maar het hangt allemaal af van je mindset wat je aantrekt in het leven. Zo werkt het dus ook met geld.

Manifesteren

Oké, we zullen even kort proberen uit te leggen hoe manifesteren werkt. Het heeft alles te maken met The Law Of Attraction, wat inhoudt dat je aantrekt waar je energie in stopt. Maak jij je dus elke maand enorm druk dat je geen geld hebt voor bepaalde dingen, dan gaat je energie daarheen en krijg je dus alleen maar meer geldproblemen.

Maar je kunt het ook omdraaien. Focus jij je op positieve dingen en heb je positieve gedachtes over geld, dan trek je meer geld aan. En nee, er zal niet ineens op magische wijze een paar miljoen op je rekening staan, maar geld zal wel makkelijker en in grotere bedragen naar je toe komen.

Tips

Maar hoe manifesteer je nou geld? Dat is makkelijker dan je denkt. Zoals we al zeiden gaat het om je mindset, dus probeer negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Bedenkt daarna een duidelijke intentie, bijvoorbeeld ‘ik heb mijn salaris verdubbeld aan het einde van dit jaar’. Hoe duidelijker de intentie, hoe eerder het naar je toekomt.

Dit uitspreken en opschrijven zorgt ervoor dat je deze energie de wereld instuurt, waardoor het je eerder tegemoet zal komen. Daarnaast is het belangrijk om je nu al te voelen, hoe je je zou voelen als de uitkomst er al zou zijn. Zou je meer rust hebben? Zou je nog elke dag je bankrekening checken of juist niet? Begin nu al met je zo voelen, want ook dat trekt de uitkomst sneller aan.

Ben daarnaast ook dankbaar voor wat je al hebt. Dankbaarheid is de beste energie die je kunt hebben, en daarmee trek je ook meer positieve dingen aan (dus jouw intentie met geld). Geloof ook dat jij het waard bent om dat geld te hebben wat je wil hebben. Je krijgt in het leven alleen wat je gelooft dat je waard bent, dus hoe meer jij in jezelf gelooft hoe meer je zal toekomen.

Manifesteren is natuurlijk veel meer dan wij hier kort kunnen uitleggen (er zijn honderden boeken over geschreven, dat is niet voor niets). Wil je je er meer in verdiepen? Probeer dan het boek The Power Of Now van Eckhart Tolle of You’re A Badass At Making Money van Jen Sincero.

Lees ook: Oeps: volgens Tiktok hebben we allemaal het verkeerde sterrenbeeld