Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 8 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Skincare merk The Ordinary biedt de héle maand hoge korting aan – niet alleen op Black Friday

Heb jij al een winkellijstje gemaakt voor aankomende Black Friday? Het shop-fenomeen uit Amerika is inmiddels ook populair in Europa. Steeds meer merken doen mee met de gekte en houden een enorme uitverkoop. Soms kunnen (web)winkels de drukte niet meer aan en lopen veel mensen hun gewenste aankoop mis. Het merk DECIEM, waar het skincare merk The Ordinary onder valt, doet het dit jaar anders.

Het is heel november feest.

Korting op The Ordinary

Het merk The Ordinary is de afgelopen tijd veel besproken geweest, onder andere door de trending serums. De producten werken fantastisch (zelfs voor je haar?!) en het is ook nog eens goed voor je portemonnee.

Dit wil je: deze huidverzorging is perfect als je last hebt van een vette huid

DECIEM is het overkoepelende bedrijf waar merken zoals The Ordinary en Hylamide onder vallen en zij doen dit jaar niet mee aan Black Friday, maar ‘slowvember’ in het leven geroepen. Maar wat betekent dit? Heel november bieden alle DECIEM-merken een korting aan van 23%. Je kunt de populaire en goedkope producten dus nu voor nóg minder aanschaffen. Het wordt dus hoog tijd om je favoriete serums zoals Niacinamide 10% en Hyaluronic Acid 2% in te slaan.

Shoppen is alle rust

Een groot voordeel: je hebt, in tegenstelling tot het Black Friday-weekend, alle tijd om te aankopen te doen. Je hoeft dus niet in de rij te staan én je hoeft ook niet teleurgesteld de website weg te klikken, omdat alles binnen de kortste keren uitverkocht is. Deze actie is ook perfect om alvast cadeautjes voor vriendinnen, moeders en zussen te verzamelen!

Het bedrijf hoopt hiermee de koopervaring te optimaliseren en de klant een betere ervaring te bieden.

Black Friday

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Thanksgiving wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Die vrijdag erna hebben de meeste werknemers vrij en geven winkels hoge kortingen. Dit is zo omdat Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Omdat er in Nederland (of Europa) geen Thanksgiving wordt gevierd bestaat Black Friday hier nog niet zo lang.