Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 15 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 46

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 46 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Weekhoroscoop week 46

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Je kunt en mag deze week pas openheid en eerlijkheid van anderen verwachten als jij zelf ook open en eerlijk wordt. Vertel eens wat over jouw dromen en wensen en hoe je die wilt realiseren. Mensen zijn daar heus oprecht in geïnteresseerd.

2. Stier

Je werkt hard en het gaat allemaal goed. Dat had niemand gedacht ook jijzelf niet. Deze week krijg je alle waardering. Eindelijk echt alle eer en waardering voor je werk. Daardoor raak je natuurlijk nog gemotiveerder dan je al was.

3. Tweeling

Je hebt een goed werkend verstand. Toch laat jij je vaak leiden door je gevoel. Je neemt belangrijke beslissingen vanuit je buik. Je doet wat jij wilt, zonder anderen te kwetsen. En daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.

4. Kreeft

Jij steekt je bewondering voor die ene persoon deze week niet onder stoelen of banken. Als je een relatie hebt leidt dit tot jaloezie. Wees naar iedereen duidelijk in je bedoelingen, zo voorkom je onnodig vervelende situaties.

5. Leeuw

Jij komt deze week in een ruzie terecht. Als de partijen niet bepaald zachtzinnig met elkaar omgaan, is aan jou de taak te laten zien hoe men een boodschap overbrengt. Jij weet als geen ander standpunten zo duidelijk te maken dat iedereen meeloopt.

6. Maagd

Jij gaat een drukke tijd tegemoet. Je gezin eist meer aandacht van je, maar ook je werkzaamheden eisen meer aandacht. Terwijl je juist meer tijd voor jezelf wilt hebben. Zorg dat je die tijd op niet al te lange termijn weer kunt inplannen.

Dit is waarom jij, volgens jouw sterrenbeeld, geen fan bent van dating apps

7. Weegschaal

Als jij de dag niet wilt verpesten van mensen in je omgeving, zul je de komende week echt gas moeten terugnemen. Je bent immers niet in de stemming voor fijngevoeligheden. Je uit je vrij ongenuanceerd. En zo wordt het ook beleefd door anderen.

8. Schorpioen

Je bent deze week nerveus omdat je op iets wacht wat maar niet wil komen. Reageer je niet af op de verkeerde persoon. Dat is namelijk degene die dat het minste verdient van allemaal. Wellicht kun je met jouw energie de gebeurtenissen afdwingen.

9. Boogschutter

Jij treedt deze week zeer zelfverzekerd naar buiten en dat is niet iedereen van jou gewend. Doe hier je voordeel mee. Je hebt vaak goede ideeën die niet tot uiting komen. De komende periode heb je de kracht je ideeën overtuigend te presenteren.

10. Steenbok

Het heeft geen zin om halve waarheden te vertellen. Mensen komen daar heel snel achter. Wees liever open en eerlijk. Daar heb je echt veel meer aan. Voor het verdraaien van de werkelijkheid heb je bovendien een heel goed geheugen nodig.

11. Waterman

Gebruik deze week gerust je intuïtie. Sommige dingen kun je niet rationeel verklaren, maar daarom niet minder waar. Jouw gevoel is jouw waarheid. Durf achter je gevoel te gaan staan, je zit er echt niet zover naast als je denkt.

12. Vissen

Dit is een gunstige periode voor jou wat betreft relaties in de breedste zin van het woord, dus zowel zakelijk als privé. Ook je relatie met je partner wordt in de komende tijd verdiept en bestendigd. En je maakt gemakkelijk vrienden.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.