Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Opnieuw grote verbazing tijdens onthulling van The Masked Singer

Het was afgelopen vrijdagavond weer genieten voor de kijkers van The Masked Singer. Ook deze week zorgde de onthulling weer voor grote verbazing bij de jury. Wie moest zich onthullen en welk duo gaf er een gastoptreden?

Spoileralert!

Duo optreden voor Project Glimlach

In de vierde aflevering zagen we Cupido, de Farao, het Biggetje, de Boekenwurm, het Elfje en de Haai die hun zangkunsten opnieuw lieten horen. Daarnaast was er een gastoptreden van twee harige monsters die een nummer van ABBA zongen. Voor Project Glimlach van RTL waren er ook twee gastjuryleden, deze aflevering waren dit Eddy Zoey en Edsilia Rombley. Die beide ook een keer in de pakken zaten.

Tot grote verbazing van de kijkers en juryleden waren de twee erg grappig. Op de vraag van Edsilia of hij of zij een acteur is, antwoordde het gele monstertje het volgende: ‘Tsjonge, jonge, de hele tijd mijn klep moeten houden en nu kan ik eindelijk praten en dan ga jij er… Weet je hoe heet het hier is? Ik ben geen acteur, geen acteur.’

Tijdens de onthulling blijken het niemand minder dan Spike en Jamie Westland van de band Direct in de pakken te zitten. ‘Het was best wel spannend, maar we zijn fan van ABBA, en dus gingen we de uitdaging aan’, vertelt het duo.

The Masked Singer onthulling

Na alle optredens krijgt het publiek de kans om te bepalen wie er deze aflevering uit moet. Helaas valt het doek voor het elfje. Voordat het masker af gaat, mag de jury vertellen wie zij denken dat er achter het masker zit. Loretta zegt Igone de Jongh, Carlo gaat voor Natasha Froger, Gerard voor Nicolette Kluijver en Buddy gaat voor Froukje de Both.

Toch zitten ze allemaal op het verkeerde spoor. Tot grote verbazing zit niemand minder dan Isa Hoes in het pak. ‘Ik had nog zulke mooie nummers!’ zegt ze na de onthulling. ‘En dat na al die mooie complimenten van de eerste aflevering.’

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4.

Benieuwd naar wie er nog meer in de pakken zit? Wij hebben alle hints op een rijtje gezet, wie denk jij dat er in zit?