Kim van der Blom
Kim van der Blom Sterrenbeelden 20 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 51

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 51 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Weekhoroscoop week 51

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Je hersens werken deze week op volle toeren. En je tong is zo scherp als een mes. Nu kun je mensen overhalen om je te helpen. Te helpen met je plannen. Pas op met die scherpe tong, je maakt sneller ruzie dan je in de gaten het en daar krijg je spijt van.

2. Stier

De boog kan niet altijd gespannen zijn, ook jij mag wel eens rustiger aan doen. Je hoeft niet helemaal te stoppen. Probeer deze week eens de helft van je normale werk te doen. Dan kun je de rest van je tijd ontspannen en lekker tot rust komen.

3. Tweeling

Jij bent begaan met het welzijn van je medemens. Dat ben je altijd, maar nu wel bijzonder veel. Dat uit zich niet alleen in een gift aan een goed doel, maar je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. En dat is bewonderenswaardig!

4. Kreeft

In jouw relatie ben jij deze week echt een bijzonder positieve en stimulerende factor. Je weet op ludieke wijze jullie relatie nieuw leven in te blazen en dat wordt erg gewaardeerd door je partner. Hij/zij zal dat initiatief zeker gaan overnemen.

5. Leeuw

Jij hebt deze week eindelijk eens de tijd om je alleen maar met mooie dingen bezig te houden. Dat komt niet vaak voor. Dus gebruik je tijd goed. Het zal je veel innerlijke rust schenken, waardoor je na deze week de hele wereld weer aankunt.

6. Maagd

Je hebt een scherpe tong en die gebruik je graag. Met wat meer diplomatie in je uitingen kun je veel meer bereiken. Met schoppen tegen schenen gaat het minder goed. Vooral bij vriendschapsrelaties. De schade kan dan onherstelbaar zijn.

5 redenen waarom elke Kreeft een Ram als vriend moet hebben

7. Weegschaal

Jij hebt de behoefte om te bewijzen wie jij bent en waar jij voor staat. En je krijgt daarvoor gelukkig ook volop de kans. Pas op dat je de boel niet gaat overdrijven. Dat kan bij veel mensen verkeerd overkomen en dan bereik je een averechts effect.

8. Schorpioen

Deze week krijg jij de wind in de rug. Het zal merkbaar zijn, wat je ook aanpakt, het kost je weinig of geen moeite. Je brengt de zaken tot een succesvol einde. Stel voor jezelf prioriteiten. Het is een goede tijd om met je geliefde te praten.

9. Boogschutter

Jij bent deze week niet snel uit het veld te slaan. Ook al geeft je partner je daar wellicht alle reden toe. Je kunt relativeren en je partner steunen in zijn/haar zoektocht. Je bent zelf immers ook niet vies van wat emotioneel graafwerk.

10. Steenbok

Jij bent deze week zeer creatief. Dat uit zich op verschillende manieren. Je maakt onbewust van alles iets bijzonders. En dat zonder echt met je creativiteit bezig te zijn. Zelfs als je de tafel dekt, wordt het iets bijzonders. Je wordt gewaardeerd.

11. Waterman

Je bent momenteel zeer creatief. Dat kan zich op verschillende manieren uiten. Je schildert misschien of maakt muziek. Of je maakt onbewust van alles dat je doet iets bijzonders zonder je echt creatief te voelen. Het wordt zeker gewaardeerd.

12. Vissen

Jij rent deze week rond als een dolle en springt van de hak op de tak. Bedenk eerst wat je eigenlijk wilde gaan doen. Als je even tot rust komt, gaat het vast stukken beter met je. Organiseer je werkzaamheden zorgvuldig.

Dit artikel verscheen eerder op METRO