Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Makelaar worden? In het zonnige Dubai bieden ze je 18.000 euro per maand en je hebt geen ervaring nodig

Heb jij zin om in Nederland de boel de boel te laten? En vooral: de kou de kou te laten? Dan is dit jouw lucky day. Je hebt namelijk kans om te werken in het altijd zonnige Dubai én daar een huis en een dik salaris te krijgen. Het mooie: je hoeft geen werkervaring te hebben. Klinkt als een droom toch?
Als je zin hebt om in een wereld stad te wonen aan de zee, waar het altijd zonnig is én ook nog eens flink geld wil verdienen, dan adviseren we je om snel een brief te schrijven. Want je kunt nu werken in Dubai en dit is echt de baan uit je dromen.

Werken in Dubai

Een Britse makelaar Allsopp & Allsopp is namelijk op zoek naar nieuwe medewerkers die in hun kantoor in Dubai willen werken. Wat je gaat doen? Huizen verkopen in de Emiraten, en daarvoor verdien je 200.000 pond per jaar. Wat omgerekend meer dan 18.000 euro per maand. Ben je al stijl achterover geslagen?

Over het vinden van een huis in Dubai hoef je je geen zorgen te maken. Daar helpt het bedrijf je bij zodra je bent verhuisd.

Denk je nu: ‘maar ik heb geen ervaring in de makelaardij of in het verkopen van dingen’. Dan hoef je de hoop zeker nog niet op te geven. De makelaar is namelijk op zoek naar enthousiaste mensen en werkervaring maakt ze niet uit.

Makelaar worden in Dubai? Solliciteren maar!

Als het je wat lijkt zul je waarschijnlijk in Engeland op sollicitatiegesprek moeten komen. Maar hé, dat heb je waarschijnlijk wel over voor deze droombaan. Solliciteren kan hier.

Het kan ook zijn dat dit meer wat voor jou is: Droombaan alert! Er is een vacature voor chocoladetester en jij kunt het worden