Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 27 okt 2017
Leestijd: 3 minuten

Even lezen: 4 x hoe je weet dat jouw Tinder date serieus is en niet alleen een nummertje wil maken

Tinder, het blijft gewoon leuk. Lekker swipen en keuren. Sommige vrouwen nemen de app iets minder serieus, anderen zijn op zoek naar de prins op het witte paard. Maar hoe weet je nou eigenlijk of hij ook opzoek is naar iets serieus? Zo weet je of jouw Tinder date jou ook echt wel ziet zitten:

1. Hij plant een echte date

Deze man wil niet alleen dat je blijft slapen en je de volgende ochtend weer weg gaat. Nee, hij wil echt daten met jou en dat maakt hij duidelijk via Tinder. En oké, na vijftien leuke dates kan het nog steeds zo zijn dat hij geen relatie met je wil. Maar, als hij initiatief neemt om jou te zien en leuke dingen met jou te doen, dan is hij waarschijnlijk wel geïnteresseerd in jou als persoon.

Wát hij precies met jou wil doen op een date speelt natuurlijk ook een grote rol. Als hij de eerste keer direct bij jou of hem thuis wil afspreken weet je misschien al wel genoeg. Of komt hij met een wel heel speciale date locatie op de proppen? Wellicht is hij een blijvertje.

2. Hij probeert een inhoudelijk gesprek met je te voeren

Als jouw Tinder schatje oprecht geïnteresseerd is in jouw carrière, jouw hondje of hoe je reis naar Cuba was, dan heeft hij vast z’n research gedaan. Grote kans dat hij je foto’s goed bekeken heeft en nieuwsgierig is naar het verhaal achter de foto’s en niet alleen het meisje dat schittert op het plaatje.

Als iemand serieus moeite doet om een connectie met je te maken, te communiceren en tijd met je door te brengen, dan zijn dat tekenen dat hij je wel ziet zitten. Daarom is het belangrijk om elkaar ook in real life te zien nadat je hem een beetje hebt leren kennen via Tinder. Er is natuurlijk geen garantie dat hij een relatie met je wil, maar een stap in de goede richting is gezet.

3. Hij wil je zien op normale tijdstippen

Natuurlijk is het lastig als je een druk leven hebt. Je plant je dates dan ook vaak in de avonden, ook al vinden jullie elkaar super interessant. Maar, je kunt vaak wel het verschil voelen. Stuurt hij je om 11 uur ‘s avonds: ‘wat ben je nu aan het doen?’ of krijg je in de middag een berichtje met: ‘heb je morgenmiddag tijd voor een drankje?’. Volg je intuïtie.

4. Hij geeft complimenten die niet te ver gaan

Je hebt van die mannen die direct over je mooie kont of je sexy figuur beginnen. Als je opzoek bent naar iemand die oprechte, lieve en degelijke complimenten geeft ben je niet aan het juiste adres bij de sexy-flirty man. Wordt het seksistisch? Dan weet je genoeg. Geeft hij de meest lieve doordachte complimenten? Het kan zijn dat hij je oprecht ziet zitten. Maar als hij op den duur een echte relatie wel ziet zitten dan behandelt hij jou met respect en geeft hij je de ruimte. Het schatje is vaak ook echt een schatje.

LEES OOK: Huh?! Volgens onderzoek kun je beter een vreemde je Tinder foto’s voor je laten uitkiezen