Rosa Tettero
Rosa Tettero Gezondheid 26 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Beste wondermiddel ever! Citroen met zout helpt je van je helse migraine af

Fantastisch nieuws voor mensen met migraine. Er is ontdekt dat deze natuurlijke ingrediënten je binnen minuten van je helse hoofdpijn af kunnen helpen. Nooit meer dagenlang in een donkere ruimte liggen met een washandje op je ogen, verwijderd van je sociale kringen. Dít is het middeltje dat jou gaat redden. Migraine is zoals gezegd hels. Misselijkheid, braken, tintelingen en overgevoelig voor licht en geluid. De pijn kan soms wel tot zo’n 72 uur aanhouden. Het kan verschillende oorzaken hebben zoals alcoholgebruik, te veel stress of te weinig drinken. Het is in elk geval een ware nachtmerrie.

Maar dit verbazingwekkende drankje gaat je helpen. Volgens onderzoek is dit wat je nodig hebt: water, citroensap en twee theelepels zout. Gooi dit bij elkaar en drink het op, wacht dan een paar minuten tot the magic happens.

Note: de zout moet van goede kwaliteit zijn. Pink Himalaya zeezout is een verstandige keuze omdat het tachtig verschillende mineralen bevat. Daarnaast helpt het eten van zout met het verhogen van je serotonine level, dat je helpt de pijn en de ontsteking te onderdrukken.

Zou dit wondermiddel ook tegen katers helpen? Fingers crossed.

Als je ook wel eens een kater hebt dan zijn deze gedachtes heel herkenbaar:
66 gedachtes die door je hoofd gaan wanneer je wakker wordt met een kater

Lifehack